[CH:FR] CroHerzegovina Freeroam

Započeo Gotti747, Maj 09, 2011, 13:58:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako stignem iz skole pre 8 onda dolazim
inace opis 10/10
sretno gotti

Citat: Lazy Ass poslato Maj 09, 2011, 19:04:07 POSLE PODNE
This is gonna be fun. :)

Zanima me samo brojka koja će da bude na otvaranju,znam da je mod predobar.  :)

Iskreno se nadam da ce preci 35  :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

...Neno...

Ako dragi bog da pa da doguramo i do 50+! :P

Nemogu docekati da pocnem igrati jer ovo je nema shta.
Napokon nek je i Balkan dobio neki Freeroam server,
a za opis nemam sta reci.Mislim da znas i sam :)
Last nick: Vectro64

Nemanjaf

na beta testu nisam mogao da dodjem
ali sad dolazim sa drustvom oh jeaaa :DDDD

Citat: |ЯPF i CH-FR|...Neno... poslato Maj 09, 2011, 19:51:18 POSLE PODNE
Ako dragi bog da pa da doguramo i do 50+! :P

Ja sam zadovoljan i sa 35+

:D
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Opis veci, kvalitetniji i bolji od pola opisa RP servera...

Sve odlicno 10/10!

Gotti sretno ti s serverom. Igrat ću na njemu! :)

Baja sretno sa serverom, dolazim sigurno... Stunt mi je najzesci, iako MTA owna u stunt serverima :)

Hvala! Sutra i board na forumu.

Opis 10/10 na serveru sam bio server je starava znaci predobar svi koji igrate na ovakovoj vrsti servera preporucujem vam njegov server i vi koji igrate na RP
kad vam dosadi malo RP posjeti te njegov server bez zezancije predobro uradjen 100 zanimacija

...Neno...

Svaku sedmicu ocekujte bar po 1. mapu od mene i Gottia na serveru! ;)

ON:Svi danas u 2o:oo,ja dolazim ako stignem,imam obaveza  :'(