Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Neda mi forum da vam odgovorim na prijave za moderatore  xD
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 25, 2010, 10:07:07 PRE PODNE
Neda mi forum da vam odgovorim na prijave za moderatore  xD
Sad je mene izbacilo sa foruma ;) Ali evo sad je normalno.. Mozda su ovi ubacivali nesto u FTP ili menjali

Žao mi je, ali trenutno nemam vremena da ispravim sve vaÅ¡e prijave. Večeras, kada se vratim iz Å¡kole, će to sve biti zavrÅ¡eno, Moderatore ćete dobiti kada Chrisu dadnem spisak i kada on to sve pregleda. Samo da znate, Ja sam sada odgovoran za vas, tako da ću vas pratiti kako obavljate svoj posao. Za neke odreÄ'ene Pod-Forume, Moderatori će dobiti PM od mene sa uputama Å¡ta da rade i na Å¡ta trebaju obratiti pažnju.
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

O ljudovi dajte mi ideju kakvu fs da napravim bilo sta predlozite evo smaram se...

ÄŒestitam novim Moderatorima  ^^ 
..   

makelele

cestitam svima koji su dobili moderatora,a nama koji nismo vise srece drugi put :D

Upozorenje - dok ste čitali poruku netko je poslao novi odgovor. Možda trebate revidirati svoju poruku.

RedMane, a tolko ti je drago da si u potpis stavio ?  hahahahah

E, i momci, samo se trudite, eo vidite mene, na Prijavama za Moderatore #4 sam primljen, radio dobar posao, bio kulturan, aktivan... i na sljedečim prijavama za SMOD-ove, opet ja  ^^   Eto, prije par mjeseci sam ispunjavao prijavu za moderatora, a sada ih pravim i ocjenjujem vas.  ^^
..   

Momci moze li jedno pitanje ako neko moze da mi preko Team Viewera pokaze kako da sa MTA sto mi je frend poslo mapu stavim na srvr kucni ???
Molim vas to mi hitno treba evo dodajte me [email protected]

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 25, 2010, 21:33:37 POSLE PODNE
RedMane, a tolko ti je drago da si u potpis stavio ?  hahahahah

E, i momci, samo se trudite, eo vidite mene, na Prijavama za Moderatore #4 sam primljen, radio dobar posao, bio kulturan, aktivan... i na sljedečim prijavama za SMOD-ove, opet ja  ^^   Eto, prije par mjeseci sam ispunjavao prijavu za moderatora, a sada ih pravim i ocjenjujem vas.  ^^
Ja san uživljen cili XD,cilon razzu san ispriča to XD

makelele

znam da je dobro biti super mod,ali brate naporan je to posao sto jeste jeste :D

Citat: Don_Asmir poslato Oktobar 25, 2010, 21:53:31 POSLE PODNE
Moze li mi neko preko Team Viewera pokaze kako da sa MTA sto mi je frend poslo mapu stavim na srvr kucni
Molim vas to mi hitno treba evo dodajte me [email protected]

Kada spremiÅ¡ mapu koju uradiÅ¡ u MTA; ona se spasi u folderu... IdeÅ¡ My Computer, C, Program Files, MTA... I nadji... Nisam siguran, jer ne znam koju verziju koristiÅ¡... Kada je naÄ'eÅ¡, idi na http://gtamap.delux-host.com/converter/, Idi BROWSE, nadji tu mapu, dole promjeni na Pawn code for SA:MP i dobit ćeÅ¡ kod.  Taj kod ubaci u GM  ^^   ImaÅ¡ ba tutoriale, traži malo...

Citat: Lost Boy poslato Oktobar 25, 2010, 21:59:01 POSLE PODNE
Pogledajte moj potpis :'( :'( :'(

PretjerujeÅ¡  xD
..   

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 25, 2010, 22:03:26 POSLE PODNE
PretjerujeÅ¡  xD
Ne preterujem vec sam jako emotivan po svim pitanjima tako da mozete svasta od mene ocekivati nisam kamenog srca kao neki vamo(da ne imenujem)
EDIT: Ne micem potpis do sledecih prijava  :-\  :-\  :-\

Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2010, 22:08:36 POSLE PODNE od Lost Boy

Evo Alen, nadam se da cu (mozda i cemo) ispuniti tvoje poverenje, ja cu se truditi koliko god mogu oko mog pod foruma!
Msm svecemo vidte kako ce da ispadne  8)