Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

iYoko

Heh nemoj da ti neko od onih novih vidi sig di pise 'DM Admin' pa ce opet mislit da je Balkan-SAMP server  ;D

Ma neznam ja na CH nisam otisao ima jedno 2god... Najbolje je bilo jos prije nego sto je dosla SampArena. Bilo je pedesetak igraca online, ekipa odlicna, pravila super, admini i sve... A ne sad dodjem na server upisem /new niko nece doci. Pisem na /report - a on blokiran. A 6 ADM i 2 GS online  :-\

Previse je to igraca za tako mal broj admina. Omjer bi trebao otprilike biti 10:2 a vama je 150 online a admina 6...

turker_kc

iYoko

Citat: panda poslato Februar 08, 2010, 21:18:37 POSLE PODNE
BAFF JE PIZDAAAAAA ! ;D

Hah vidi se kak si dogurao do 600 postova... Nego ko je Baff?

[CH]grudvo

Citat: Soprano poslato Februar 08, 2010, 20:19:31 POSLE PODNE
Citat: [CH]grudvo poslato Februar 08, 2010, 18:21:26 POSLE PODNE
Citat: Baff poslato Februar 08, 2010, 18:19:37 POSLE PODNE
i jel valja ista taj CH DM? neam sa-mpa da probam pa pitam :O

pa eto bit ce jedno 7 dana puno igraca jer smo svi pozelili DM al mod je pretezno isti nije novi, samo je ubaceno par dobrih stvarcica :)

Hmm.. cak bih se mogao i sloziti sa ovom izjavom...

nije mi krivo sto nemam stari status DM Head admina nego gledam realno stvari naime pliva ponavlja stalno jednu te istu gresku koju djuro na RPG nikako ne moze napraviti....

plivina greska je sto uradi mod i nakon 2 mjeseca ide update

djuro uradi mod i spremi 3-4 updatea za mod i onda samo pusti release kad mu je ceif :)

Ludi Grad

CitatTI MaX PaYnE glumis nekog jebenog filozofa a pricas nebuloze, piso si teme da si protiv CH etc
pa prestani glumit pametnjakovica jel to nisi...

I seres nesto po CC da imaju malo igraca a pogledaj svoj posrani LG bogati imate na 2 servera ukupno za 4 vise nego oni na 1 lol

Znas kako ide ona - Prednost pametnih je da oni uvijek mogu glumit kretene. Suprotno je mnogo teže izvesti
ti pokusavas ali tesko ...
znas sta panda, ja cu glumiti onoga koga ja hocu, a ti bi mogao malo smirite svoje zivce jer jedini ti ovde glumis FILOZOFA......a sto se tice mog LGa pojedinci koje bas znaima LG znaju u cemu je rijec i sta cekamo na LG....... Tako da mislim da ti ne radis SA:MP klijent kako treba ili ne vidis dobro ali mi u prosjeku na dan imamo oko 10 igraca, CC 0....... a drugi server je Lockan jer se radi novi MOD tako da ti jedini ovde glumis nekog pamtnjakovica koji kao nesto sve zna, a ustvari nema pojma o nicemu..... zato ti je bolje da ne vrijedjas bez razloga i da se malo spustis na zemlju!!!

!!!!!Budalu ne ruži, već mu savet pruži.!!!!

pa jedino kad imam vremena da radim mod je navecer od pola 9 do 12 i uvjek budem umoran od skole takoda ni tad neradim pa onda stignem jedino vikendom e onda ako izadjem subotom neradim nedjeljom.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

[CH]grudvo

Citat: pliva♫♪ poslato Februar 09, 2010, 12:24:31 POSLE PODNE
pa jedino kad imam vremena da radim mod je navecer od pola 9 do 12 i uvjek budem umoran od skole takoda ni tad neradim pa onda stignem jedino vikendom e onda ako izadjem subotom neradim nedjeljom.

pa onda prvo uradi to pa najavi update a ne obratno -_-

Citat: [CH]grudvo poslato Februar 09, 2010, 16:13:50 POSLE PODNE

Ma joj, pa sto ako covjek brine vise za rl...svi bi morali tako...zasto bi samp svima bio na 1 mjestu ?

[CH]grudvo

Citat: °|Chris|° poslato Februar 09, 2010, 16:26:16 POSLE PODNE
Citat: [CH]grudvo poslato Februar 09, 2010, 16:13:50 POSLE PODNE

Ma joj, pa sto ako covjek brine vise za rl...svi bi morali tako...zasto bi samp svima bio na 1 mjestu ?

ko kaze da je na 1. mjestu haha

1.porodica
2.prijatelji
3.girl
4.samp

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Citat: Trmka poslato Februar 09, 2010, 20:06:46 POSLE PODNE
1.porodica
2.prijatelji
3.girl
4.samp

Sa ovim se slazem iako se dvoumim izmedu cure i prijatelja

Citat: ωω^ 50rf4 ^ωω poslato Februar 09, 2010, 20:10:25 POSLE PODNE
Citat: Trmka poslato Februar 09, 2010, 20:06:46 POSLE PODNE
1.porodica
2.prijatelji
3.girl
4.samp

Sa ovim se slazem iako se dvoumim izmedu cure i prijatelja

Ma jebes curu, cura te kad  tad ostavi :D , a prijatelji ne...