Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ahah sada znam pohat tikvicee

svaka cast kak je to uspijo neki computer geek ;)

a čovjek je to radio jbt 50 dana

danas mi je najgori tjedan

hh ja danas i sutra neću u školu prekosutra hoću i u četvrtak hoću i kraj :D

ja imam jos 2 tjedna :( neam volje uopce :P
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

M-Gun

Yo ,evo mene iz skole,odo na šišanje pa se čujemo ;)

Loool koji printer xD

Stavim raznih boja, kazem nastavnici iz likovnog : "Nastavnice,pogledajte moj rad"
A ona meni: "Super Devilni,evo ti tri petice"
ahaha

Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Jun 07, 2010, 18:18:22 POSLE PODNE
Ne'a sanse da te je nastavnica nazvala "Devilni".Osim ako ti je to pravo ime.Posto  nastavnici ne smiju tebe zvati nekim drugim imenom...:)...:)...

:-\ :-\

EDIT:Za Deovu temu:

CitatOvako setao po forumu i svuda di pogledam di je mrerova tema svako malo se... gov... mreru on je jos djete naucice ... niste ni vi znali kad ste imali 9 -10 godina ko sad ... morate se sloziti samnom jer je to tako ... "klinac" se stvarno trudi ... pa pruzite mu priliku pomozite mu malo a ne sto samo pljuvate po njemu ... eto ja mu pomazem sad oko servera ... foruma ... scriptanja ... ps-a ... i mislim da bi mu svako malo eto barem mrvicu pomagat ... i on ce postat "pametan" ... Eto ako imate imalo srca pomocicete mu ... zna slusati ... testirano Sirast nauci brzo te bi mogo on i napredovati kad bi mu neko malo pokazo ... eto ovo je bilo od mene ... stvarno mi ga je zao kad gledam kako svi pljuju po njemu -.-

Molim bez [cenzura]ih komentara na ovo ja sam se samo izjasnio i mislim da vi svi trebali malo drugacije poceti misliti o drugima ... i vi ste nekad bili mali, isli u skolu, igrali se u parku i takodalje ... ako mu neko zeli pomoci on ce rado poslusat pa eto ak neko oce nek se javi.

Neas ti blage kakav je Mrer.... ;)

To u vas neko pravilo da ne smiju lol

Odsutan dok ne doÄ'em.

Lol nas zovu nadimcima kako se mi i izmedu sebe xd

Odsutan dok ne doÄ'em.