[pomoc] errori

Započeo sampzone, Maj 07, 2011, 23:04:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

mod koji ja koristim: ravens edit

problem: pokusmo sam jedan brzinomjer da napravim tj da iz jednog starog moda prekopiram i dobio sam 6 errora a to su:

C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86380) : error 017: undefined symbol "foreach"
C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86382) : error 017: undefined symbol "i"
C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86384) : error 017: undefined symbol "TextShow"
C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86384) : error 017: undefined symbol "i"
C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86384) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\DOCUME~1\Brkovic\Desktop\EXONRP~1\GAMEMO~1\unt.pwn(86384) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

dio skripte:

86380 red je :
foreach (Player, i)

86382 red je:
if(IsPlayerInAnyVehicle(i))

86384 red je:
if(TextShow[i] == false)

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

pa jesi stavio na vrh #define foreach i jel ga imas u pawno includes?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

:S nemas forceah da imas nebi ti dolazilo jer forceah dode sa a_samp ...

Nemas foreach inc,if(TextShow[i] == false) pogledaj simbole neide tako... Aritmeticki Simboli[/b]

ocel mi neko sad pomoci kako da rjesim problem ili ce te se prepucavati?

Citat: sampzone poslato Maj 08, 2011, 22:01:19 POSLE PODNE
skines foreach, stavis ga u pawno>include i na vrh moda dodas #include <foreach> i to je to, oces da ti crtam?
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 15:16:32 POSLE PODNE od Michael Westen

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: System32 poslato Maj 08, 2011, 22:02:19 POSLE PODNE
skines foreach, stavis ga u pawno>include i na vrh moda dodas #include <foreach> i to je to, oces da ti crtam?

netreba nigdje stavljat #include <foreach>

Evo zasto :

Otvori malo a_samp include pa vidi da ti vec pise snjim include 5-6 includova tako da ....
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 15:17:03 POSLE PODNE od Michael Westen

Citat: Dexter poslato Maj 08, 2011, 22:07:34 POSLE PODNE
Citat: System32 poslato Maj 08, 2011, 22:02:19 POSLE PODNE
isusati krista skines foreach, stavis ga u pawno>include i na vrh moda dodas #include <foreach> i to je to, oces da ti crtam?

Nemas razloga psovat i netreba nigdje stavljat #include <foreach>

Evo zasto :

Otvori malo a_samp include pa vidi da ti vec pise snjim include 5-6 includova tako da ....
nemora koristit to ali treba foreach.inc

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

pa sta sad da uradim jbtttttt

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=164557
U ovoj temi imas nekoliko linkova za download tog includea.Skini ga i zaljepi foreach.inc u tvoj samp server>pawno>includes i udjes u svoj gamemode i na vrh dodas #include <foreach>