[POMOC]GF stats

Započeo [A]Dexter, Maj 06, 2011, 20:47:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GF edit
Detaljan opis problema:Napravio sam textdrawe za statse samo nezam kako da ih pise ime i prezime novac i to malo sam gledo GF kako je tu pravljeno ali nisam uspio moze mi netko pomoc
Dio skripte:STATS
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 21:40:58 POSLE PODNE od [ЯPF] !K4[Я]!K3

aha ok pokusam valjda ce radit msm da sam skuzio di treba i kako a sad jos nesto ja kad to napravim i kad ocu da mu prikaze drugu stranu npr kad pristine broj 6 da mu okrene drugu znam koje kodove trebam osim kako da mi broj 6 okrene mozes mi ovde malo pomoc

Znas ti koliko trebas da se potrudis da napravis tako nesto, jako puno...
Evo ti jedan primer FS-a i kladim se da ces se izgubiti u kodi kao i ja prvi put: Klik

Hvala pokusat cu znam radit textdrawe ;) to mi je ok eXtreme kao i inace uvjek pomaze YOU ARE MY HERO bgm ja bi ti dao admina da sam admin  :-*

EDIT 1 : Nemogu dowload :S aj mos uploda ?
Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 20:19:16 POSLE PODNE od Dexter

Citat: Dexter poslato Maj 07, 2011, 20:17:25 POSLE PODNE
Hvala pokusat cu znam radit textdrawe ;) to mi je ok eXtreme kao i inace uvjek pomaze YOU ARE MY HERO bgm ja bi ti dao admina da sam admin  :-*
Za to mogu samo da sanjam jer cesto pravim sra**, ja sam ti dao primer a ti sad pokusavaj, ako nesto bas nebude bilo jasno pitaj u ovoj temi!

Mozes samo uplodat link tamo neradi nemoze se skinut ude u soldfiles nemoze ga naci  :-*

Ej msm da sam skonto ;) idem da probam na obicno skripti pa ako bude ok napravim i u pravom GM ;) like i said you are my hero