[POMOC] Otvaranje kapije pomocu tipke

Započeo Frile, Maj 05, 2011, 11:56:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTA RP
Detaljan opis problema: hocu da napravim da mi se kapije otvaraju kad si u vozilu pritiskom tipke alt ili neke druge, pokusavao sam nesto ali nisam uspio pa ako neko zna kako to da napravim
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

I ako neko zna da isto pomogne u ovoj temi   http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=24648.0

S. Moderator:

- Nesmijes ime teme pisati velikim slovima
Poslednja Izmena: Maj 05, 2011, 12:12:50 POSLE PODNE od BloodMaster . ^ [6].

Skini BalkanUnderground mod,tamo imas na tipku H (nisam siguran) i preko te tipke se otvaraju kapije.

tamo je na tipku alt mada sam i to pokusao, sve prebacio sem sto sam zamjenio kordinate i to mojih kapija sa onim iz tog moda, ali opet nece

Citat: Frile poslato Maj 06, 2011, 18:13:16 POSLE PODNE
tamo je na tipku alt mada sam i to pokusao, sve prebacio sem sto sam zamjenio kordinate i to mojih kapija sa onim iz tog moda, ali opet nece
Kako misliš neće? Objasni ,jel ti izbacivaju errori u pawnu ili šta?
http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerKeyStateChange
Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 18:14:40 POSLE PODNE od [AG] aleluja

Ja Imam jos bolju varijantu, da dok si na nekom mjestu (netrebas nist pisat) ti se automatsko otvori...

Google -aj  : PlayerToPointStripped pa se pozabavi
Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 18:23:07 POSLE PODNE od [Banana$]ReadMe.txt
hakler xD

Citat: [AG] aleluja poslato Maj 06, 2011, 18:14:16 POSLE PODNE
Citat: Frile poslato Maj 06, 2011, 18:13:16 POSLE PODNE
Kako misliš neće? Objasni ,jel ti izbacivaju errori u pawnu ili šta?
http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerKeyStateChange

neizbacuje mi erore nego kad udjem na server dodjem do kapije i pritisnem alt nece da se otvori kapija, a ovo da se otvara samo mi se nesvidja

Ispod callbacka OnPlayerKeyStateChange:

dodaj da server proverava da li je igrac pritisnuo neku tipku,

zatim dodaj funkciju koja proverava da li je igrac blizu te kapije (IsPlayerInRangeOfPoint) i ako vec radis za neku organizaciju dodaj da proverava da li je igrac clan te org (ne znam kako ti je definisano)

i ako jeste da mu dozvoli otvaranje,

mislim da je najbolje da ovako pomazem svima jer cete se vi ovako nauciti skriptati mnogo vise i brze nego neki sto otvaraju servere a mod je GF editovan 10%, a tih 10% je editovala balkan samp zajednica ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri