Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mi kako sto smo ucili u skolu Islam propoveda mir, ljubov i pokorenost bogu a ne terorizam   ::)
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 20:46:10 POSLE PODNE od Mario Velickovski

Citat: Mario Velickovski poslato Maj 02, 2011, 20:45:57 POSLE PODNE
Mi kako sto smo ucili u skolu Islam propoveda mir, ljubov i pokorenost bogu a ne terorizam   ::)
Pa ko je uopce povezo islam i terorizam ?

osama je ubijen,ali nazalost nije al-quaida (ako se tako pise)

Ma ubili ga ubili, ali zasto nisu ga zakopali kao covek, a i cak se raduju (ja nebi slavio na nicij grob ma i da je gomno covek)
Ali Al-Qaeda ce se odmaztiti  :-X

EDIT: hahaha fulao sam temu :D

Terori će sad da se bore za presto,kasnije će da probaju nešto,tako bar ja mislim.
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 09:58:40 PRE PODNE od Lazy Ass

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Danas je svet cudan nebi me iznenadilo da je Gadafi licno ubio Osamu

evo sta pise pakistanski narod

Citatlavovi ostati lavovi i nastaviti stopama Bin Ladena. O Allahu, neće Amerika znati što je sigurnost sve dok je ne budemo imali u Palestini'

CitatMi kako sto smo ucili u skolu Islam propoveda mir, ljubov i pokorenost bogu a ne terorizam

Istina je to ali amerikanci su pretjerali i ovo je bio Jihad - rat u allahovo ime
Poslednja Izmena: Maj 03, 2011, 11:16:07 PRE PODNE od Omg.pwn [Hummer^]

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Citat: Omg.pwn [Hummer^] poslato Maj 03, 2011, 11:14:52 PRE PODNE
evo sta pise pakistanski narod

Citatlavovi ostati lavovi i nastaviti stopama Bin Ladena. O Allahu, ne�e Amerika znati što je sigurnost sve dok je ne budemo imali u Palestini'

CitatMi kako sto smo ucili u skolu Islam propoveda mir, ljubov i pokorenost bogu a ne terorizam

Istina je to ali amerikanci su pretjerali i ovo je bio Jihad - rat u allahovo ime

Ma najebali su amerikanci,sad ce da im sjebu kip slobode i onda ce biti poznati po mom k*rcu.Nije Bin Laden jedini terorista,njih ima ko govana,samo polako,plan se ne smislja tako brzo ;)

cristiane

Đzihad je okupljanje svih muslimana,kako bi vodili borbu protiv zla.Ako sam dobro skontao oni pozivaju u Đzihad i Europljane (muslimane) kako bi osvetili njegovu smrt,samo što im se niko neće odazvati.Prva Saudijska Arabija je podržala SAD za ubistvo Bin Ladena i tako sve ostale muslimanske zemlje osim Pakistana.A i ti bi mogao malo više imati poštovanje prema drugoj vjeri i pisati Božije ime velikim slovom.

Citat: Koksildo poslato Maj 03, 2011, 11:58:35 PRE PODNE
Đzihad je okupljanje svih muslimana,kako bi vodili borbu protiv zla.Ako sam dobro skontao oni pozivaju u Đzihad i Europljane (muslimane) kako bi osvetili njegovu smrt,samo što im se niko neće odazvati.Prva Saudijska Arabija je podržala SAD za ubistvo Bin Ladena i tako sve ostale muslimanske zemlje osim Pakistana.A i ti bi mogao malo više imati poštovanje prema drugoj vjeri i pisati Božije ime velikim slovom.

Nije to druga vjera ja sam musliman ali primijetit ces da je meni samo prvo slovo veliko :S

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda