Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Correlli poslato Maj 02, 2011, 18:08:06 POSLE PODNE
Citat: [AG]>>R15KY<< poslato Maj 02, 2011, 18:05:28 POSLE PODNE
FAKE prevara ? ...ne kontam te sta oces rec ? xD

Prozivaš ljude koji govore da je slika "fake" i govoriš da se provaljuju, a u isto vrijeme govoriš da ne postoji službena slika mrtvog Osame, ne znam koji je tvoj cilj?

Ma mislio sam za one koji govore da je slika FAKE objavljen od strane obavjestajne sluzbe....

Nisam se bas najbolje izrazio xD

EDIT: tj. sj*bo sam se skroz xD
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 18:10:57 POSLE PODNE od [AG]>>R15KY<<
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Ma ja sam ga skin'o sa snajperom i et. xD

Malo pre sam gledao snimak kad ga je ubio i restartuje mi se komp i obrise istorija na chrome

Sad je jos veca mogucnost da ce njegovi vojnici tj teroristi napasti druge zemlje kako bi ga osvetili nego kad je bio ziv..a mozda i nisam u pravu

eee sad ce ga bas izbit 3 svjetski rat xD Talibani ce napadat diljem svijeta hahh :D :D :D :D

RESPECT za skriptera  AHMED_SCUTRAS-a[[YUnitedBalkanRP]]

cristiane

Citat: Yoldic poslato Maj 02, 2011, 19:21:40 POSLE PODNE
eee sad ce ga bas izbit 3 svjetski rat xD Talibani ce napadat diljem svijeta hahh :D :D :D :D
Tebi to smiješno?

Citat: Koksildo poslato Maj 02, 2011, 19:25:34 POSLE PODNE
Citat: Yoldic poslato Maj 02, 2011, 19:21:40 POSLE PODNE
Tebi to smiješno?

a npr sto ti mozes uciniti? nista..
Hej, nemoj jebat me
jednog dana, kada tada,
ja cu sjebat' te

Sve se vraca, sve se placa, majmune
jebat' cu ti mater
za dvije, tri godine

Ako je slika napravljena od strane Amerike, onda necete je bas prepoznati heh, isto kao i do dana danasnji se nezna dali je Apollo 13 sletio na mjesac.

Sta vam ja kazem, nije da mi je smijesno  sto ce izbiti 3 svjetski rat nego sto su Amerikanci priustili sebi takvu glupost hhh + sahranili covjeka u moru u inat Talibanima  krse obrede islama itd...ET ostavljam vas u razmisljanu  sta ce biti i sa nama i sa Amerikom   :-[ :-[ :-[ :-[

Ovi bace jednu nuklearnu a ostatak svijeta sravna arapski poluotok sa morskim dnom xD

I opet bi stetu nanijeli sebi Amerikanci koji ce oni q bacat atomsku  ima i neduznih ljudi nije poenta ajde saad bacimo bombu i gotovo... RAZMISLI!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(

Citat: Yoldic poslato Maj 02, 2011, 19:44:35 POSLE PODNE
Sta vam ja kazem, nije da mi je smijesno  sto ce izbiti 3 svjetski rat nego sto su Amerikanci priustili sebi takvu [cenzura]ost hhh + sahranili covjeka u moru u inat Talibanima  krse obrede islama itd...ET ostavljam vas u razmisljanu  sta ce biti i sa nama i sa Amerikom   :-[ :-[ :-[ :-[
Tko je rekao da ga nisu pokopali po "pravilima" muslimana ?
Kako kazu napravili su obred kako treba (tu spada da ga neki muskarac islamske vjere okupa hladnom vodom, zatim da ga zamotaju u neki carsaf i onda pokopaju [tako sam cuo posto nisam musliman nisam ni siguran]) samo ga nisu htjeli pokopat na neko islamsko groblje i sl. jer bi moglo postat mjesto hodocasca.:S.Bacili su ga u more a msm da su ga dosad pojele morske psine.

@vecina ostalih !
Vama je to smijesno ?
Pa od tog zavisi vasa buducnost

Cak i radijacija koja bih nastetila cijeloj evropi pa i svijetu
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 19:56:33 POSLE PODNE od Yoldic

Mogu vam reci da je Balkan siguran od nuklearne bombe.
Razlog - ?
Razlog je taj da je Al-Quaidi u cilju da kad aktiviraju neku bombu ili posalju nekog samoubicu negdje da ubiju sto vise ljudi i da bude sto veci broj zrtava.Sami znate da na Balkanu (msm na Srbiju,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Gotu,Hrvatsku,Sloveniju i sl.) zivi mal broj stanovnista,a o prosjecnoj gustoci naseljenosti ne treba ni pricat.Znaci njima nije u cilju stavit bombu negdje ovdije da bi nas ugrozili.Ako je istinita ta prica da je nuklearna bomba postavljena negjde u Europi onda predpostavljam da je to u blizni Engleske (Londona),Francuske (Pariza),Spanjolske (Madrida) i vecih gradova gdje jse nalazi veci broj stanovnistva.