Besplatan server!

Započeo [LC]Markomen, Maj 01, 2011, 23:02:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako vidim neki kukaju nemaju para za host pa evo dobili ste jedan samp server od mene :) mislim od LC admin teama :)
Server je hostovan na jednu godinu!
server je hostovan u samp.ba znachi imate 24/7
Sve sto treba ko prvi mi posalje PM dobija podatke
U formularu morate ispunit ovo
Ime Prezime:
Email:
Ime servera:
Server ima 50 slotova!
EDIT: ZAPAMTITE NE UPLOADUJTE PWN. FILE SERVER MOZE RADITI I SA AMX!
JA NE GARANTUJEM ZA NIKAKVU KRACU NITI HOST JER JE OVO SMO URADILI ZA ONE KOJI NEMAJU PARA ZA HOST A ZELE OTVORIT SERVER!
CIM UDJETE NA HOST KADA TOM PRVOM DAM PODATKE PROMENITE SVE!
POZDRAV!
UPOZORENJE
U IMENU SERVERA OBAVEZNO JE DA IMATE I by  [-/-]                 ! ako to nemate suspendovan ce vam se host!
Poslednja Izmena: Maj 01, 2011, 23:08:17 POSLE PODNE od Correlli
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Nemojte ba -/- i ta sranja
Poslednja Izmena: Maj 01, 2011, 23:08:24 POSLE PODNE od Correlli

Citat: elDar. poslato Maj 01, 2011, 23:03:49 POSLE PODNE
Nemojte ba -/- i ta sranja
tako su oni nama rekli da tako bude da bi dobili i popust i imali smo ucesnike u tome!
Takva su pravila ali imate besplatan server na godinu dana!
Ipak je to nestho :)
Poslednja Izmena: Maj 01, 2011, 23:08:35 POSLE PODNE od Correlli
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Correlli

Još jednom reklamiraj njihovu stranicu i zalijepit ću ti ban, samo da smo na jasnome. Ako vidiš da je neki link cenzuriran, onda je cenzuriran sa RAZLOGOM!