Gymkhana Freeroam: rekord [35 IGRACA]

Započeo Gotti747, April 26, 2011, 20:59:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo, malo mi je cudno da ovo pisem ali ok.

Krenuli smo pre 3 meseci, Black Zero, Nxidza, Phil X i ja, kada je Djuro otvorio konkurs za 2 nova CH servera ukazala nam se prilika da postignemo veliki uspeh i prijavili smo se. Danas, bez najavljenog BETA test, Gymkhana Freeroam je postigla rekord od 35 igraca, sto je po meni mnogo s' obzirom da mod nije RolePlay. Oko 40% igraca je bilo iz stranih drzava, s' obzirom na to da je skripta dvojezicna,

hteo bih da se zahvalim svima koji su prisustvovali ovom BETA testu, ukoliko budemo pobedili na konkursu nadam se da ce ovo biti stalan broj igraca.. verujte, srce mi je kucalo jedno 100 puta u sekundi, neverovatan je osecaj kada znate da 35 dusa igra na vasem serveru, koji je jos u BETA fazi, a jos mod nije RolePlay, sto i sami znate da je 99% servera sa Balkana RolePlay

SLIKA:

Slobodno stavljajte jos slika, inace, u planu je dodavanje Protect the president moda u Freeroam tako da ce mod biti Freeroam 100%, TDM, Stunt, Drive, Fly, DM, street race, Car sumo, protect the president..

Sto se tice Protect the presidenta, izmapovacemo potpuno novi grad gde ce se odvijati radnja tog moda.

Za dalji razvoj servera (ukoliko budemo pobedili) planiramo i izradnju ClanWar skripte, o tome cete vise saznati uskoro,

Pozdrav,
  Gotti, GFR Owner.
Poslednja Izmena: April 26, 2011, 21:02:03 POSLE PODNE od [BU]Gotti[S15]
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Hvala.  :)
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

aaaa daj brate,svaki dan gledam sve nula igraca,nema zive duse,i bas danas sam imao neka posla i kad eto 35 igraca.Svaka cast!

nice !!! :) :) :) i ja cu da udjem kada bude neko online :) :) :)

Jbg monk  8)

Johnny

Cestitam Gotti drago mi je zbog tebe puno si se turdio!

Hvala!  ;)