Balkan Dossier RolePlay

Započeo dragan12, April 25, 2011, 18:08:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

dragan12

Balkan Dossier
    URL: http://su-rp.info/

IP servera:178.63.80.210 :7927
    Otvaranje servera: 07.05.2011 20h Tacnije 7. maja u 20h

Dobar dan svima koji citaju ovaj opis servera. U ovaj server je ulozeno mnogo truda kako na skriptanje tako i na mapanje. Na modu smo radili 3 meseca dok ga nismo doveli do savrsenstva koje ce biti doradjeno jos sa nadolazecim update-om. Radja ovog servera se odvija u LS.

Dragan J. (Gagi_Corleone) - Vlasnik,Skripter,Maper
    Kontakt: [email protected]
    Stefan L. (Lakey_LeFlure) - Suvlasnik,Maper
    kontakt: [email protected]
    Pavle V. (Pax_Veselinovic) - Suvlasnik,Maper
    Kontakt: [email protected]

Admin Team

Gagi_Corelone
    Lakey_LeFlure
    Pax_Veselinovic
    Lord_Steva

GameMaster Team

Nikola_Veselinovic

Sistem Vrata

• Uradjen je sistem otvaranja kapije na taster Alt.
    • Otvaranje prostorija u BIA i PD na taster Alt.
    • Ulazak u kuce i biznise na taster ENTER

Kuce:
    Na serveru trenutno ima oko 80 kuca jer je to dovoljno za pocetak. A posle ce biti dodato jos kuca.

Register & Login
    Prvi put kada ulazite na nas server prvo se morate registrovati, a zatim se prijaviti nakon cega ce vam biti prikazan tutorial i posle tutoriala ce vam biti postavljena RP pitanja.
    Neke slike:

Kada ste se ulogovali sledece sto treba da uraditi jeste da popunite neke osnovne informacije o sebi poput toga kada ste rodjeni,da li ste musko ili zensko...

Ownership
    Salon auta i motora se nalazi blizu Jefferson hotela. Komande za kola i motore su: /v buy | /v color | /v sell | /v sellto | /v park | /v lock(1-3) | /v list

Za vozila imate gepek, a komanda za stavljanje necega u gepek je /trunk

Zasto nema ilegalnih poslova?
    Ilegalnih poslova nema iz razloga jer se organizacije time bave. Kao na primer Zemunski Klan se bavi uvozom droge dok se South Guard bavi proizvodnjom materijala. Naravno clanovi nekih ilegalnih organizacija mogu da prave oruzije pomocu materijala sa komandom /creategun.

Eventi
    Radi opustanja i odstupanja od RP na serveru se svako vece organizuju eventi. Ovo su sledeci eventi:

•         Mount Chillad Race
      •         Tunel Race
      •         Speed Race
      •         Arena CS
      •         Beach Hell Race
      •         Boat Race
      •         Dacar Convoy Rally
      •         SF Drift
      •         Monster Race
      •         Dacar Rally
      •         Long Race
      [/color]
      Imamo cak i Moto Skup. Lider Coper Club Srbija moze da otvori moto skup sa komandom /motoskup sa cime mu izadje u dialogu sve. Kada pokrene moto skup prijave kostaju $100 od cega te pare idu u sef organizacije. A na kraju trke svi u kafic da ludujemo
      SF Drift - Ovaj event je meni posebno prirastao za srce jer je drift fenomenalan.
                               Drift krecete sa Slultanom i tako da kraja. Neke slike:

Tunel Race
      U ovoj trci igraci se trkaju kroz dugacki tunel sa motorom(sanchez). Ko prvi krene trebao bih da vozi pazljivo da ne bi negde pao.
      Neke slike:

Speed Race
      Ovo je klasicna trka brzine jednostavno ko se najbolje snalazi u kolima ima sanse da pobedi.
      Neki slike:

Arena CS
      Ovde nema puno da se objasnjava. Ovaj event je za ljubitelje DM. Pri prijavi za event mozete da birate tim sa komandama /ct i /terrorist
      Neke slike:

Beach Hell Race
      Ovaj event mislim da je vec svima poznat. Poenta je da na cilj stignete citavi i da izbegnete burad.
      Neke slike:

Boat Race
      U ovom eventu je trka sa brodovima kao sto i samo ime kaze. Imate razne prepreke koje morate da prodjete da bi pobedili.

Monster Race
      U ovoj trci imate niz prepreka koje treba da predjete sa Monsterom dok nestignete do kraja. Trka nije kratka, a nije ni laka.
      Neke slike:

Dacar Convoy Rally
      U ovoj trci se trkate sa kamionima po planinama.

Dacar Rally
      U ovoj trci vozite kao i sto je navedeno Dacar Rally. Naravno ovaj race vozite po pustinji.

Balkan Dossier organizacije

• Bezbednosno Informaciona Agencija
      • Balkan Police
      • Hitna Pomoc
      • Radio Balkan
      • Taxi

• South Guard
      • SA Huligans
      • Zemunski Klan
      • Balkan Pirates
      • Beogradski Sindikat
      • Coper Club

Sve ilegalne organizacije u sef mogu da ostavljaju novac,materijale i drogu
      Bezbednosno Inforamciona Agencija

Bezbednosno-informativna agencija je obavestajna sluzba Republike Srbije, zaduzena za prikupljanje i analizu informacija od znacaja za bezbednost Republike Srbije (organizovani kriminal, terorizam) i redovno podnosenje tih podataka nadleznim drzavnim organima na uvid.
      Delokrug rada Bezbednosno-informativne agencije obuhvata kontraobaveztajne poslove, obaveztajne poslove i druge poslove bezbednosti. Ustanovljena je 2002. Prethodnik BIA bila je SDB (Sluzba drzavne bezbednosti), obaveztajna sluzba Republike Srbije do 2002. godine.

Balkan Police

Balkan Police radi za drzavu i spremna je za bilo kakvu akciju radi suzbijanja kriminala. Posao joj je da stiti Gradonacelnika i da ako igde ima neki ilegalan posao da ga zaustavi i po cenu zivota, a one koji su to radili da kazne. Ako vas neko uznemirava samo idite do stanice i prijavite ga ili pozovite broj /call 911 i policija ce u sto kracem roku da sredi problem.

Hitna Pomoc

Ako imate problem, izgubili ste helte, lose vam je idite u bolnicu pomoce vam. Ili pozovite broj /call 911 i neko ce se javiti. Oni su tu za vas 24 casa dnevno.

Radio Balkan

Radio Balkan je Informativna organizacija.Ako se nesto dogadja na nasem serveru, a sto bi vi trebalo da znate, Budite na serveru u pola osam i poslusajte dnevne vesti. Jer mi znamo kad se sta desilo na serveru i bicemo uvek tu da to podelimo sa vama.

Taxi

Ako ste ostali negde i nemate prevoz onda je Taxi prava stvar za vas. Samo ukucajte /call 444 i oni ce odmah doci do vas.

South Guard

Mafija poznatija kao "Juzna Armija". Mafija koja ucestvuje u svakoj akciji servera. Prozivode matetrijale i prodaju ih drugima. U velikom su ratu sa Red Devils-ima. Njihove boje su Crna i bela.

Ulaz u SOG:

SOG u svojoj bazi ima lift koji ih vodi na krov gde se nalazi njihov helikopter:

SA Huligans

Davnih godina posle jakih ratova mala grupa momaka se izdvojila i osnovala svoju bandu. Sa tom bandom njihov cilj je bio da stite narod od nasilnika, kao i da to urade za bolji zivot. Danas se takodje bore za pravdu naroda i slobodu govora.

Zemunski Klan

Zemunki Klan se glavni uvoznik kokaina i heroina u LosSantos. Oni uvoze velike kolicine droge dovoljne za ceo grad i ako zelite da se obogatite vi se onda prijavite za ovu mafiju ali ako ocete da vam dusa bude cista bezite od njih jer vas nece ostaviti tako lako.

Balkan Pirates

Zloglasna banda Balkan Pirates poznatiji kao "Kraljevi mora". Gotov celim morem caruje nema luke koju nisu opljackali i broda koji nisu potopili. Ako se nalazite na moru i vidite da ide neki zeleni camac da ide ka vama bolje bezite na obalu jer to dolaze "Kraljevi mora" po vas.

Beogradski Sindikat

Beogradski Sindikat naziv potice od Beogradske REP grupe koje peva o stanju u nasoj zemlji, Ali ova banda nece samo da peva vec ce i svoje pesme da prenese u dela i da se pobrine da na serveru budu broj jedan.

Choper Club Srbija

Od ponedeljka do petka ceka nas posao.U subotu, sve se menja skida se kravata a na civiluku ostaje radno odelo, na red dolazi koza, kaciga i nasi ljubimci -chopperi.
           Voznja choppera je dozivljaj slobode kako danas tako i pocetkom 30-ih godina u Americi kada su motorizovane bande ogoljavali, isecali svoje motore pa od engleske reci "to chopp" (seci) dolazi nam naziv chopper,motor koji je ogoljen. Izrada choppera 60-ih godina uzima maha kao izraz bunta, neprihvatanje drustvenih normi.

Poslovi:
      Spisak poslova:
      1.Postar
      2.Kosac Trave
      3.Automehanicar
      4.Bodyguard
      5.Drvoseca
      6.Vozac Autobusa
      7.Kamiondzija
      8.Raznosac Pizze
      9.Poljoprivrednik
      10.Gradjevnar
      11.Masinovodja
      12.Djubretar
      13.Cistac Ulice
      14.Vozac Nafte
      15.Grobar

Postar
      Posao postara aktivirate sa /posta, a posao zavrsavate /zavrsiraznosenje. Vas cilj u ovom poslu je da razvozite postu po Los Sanotsu i okolnim selima. Rampu kod postara otvarate sa /rampa. Za posao imate razna vozila kola,kamione i motor. Na svakom checkpoint-u dobijate odredjenu sumu novca.

Kosac Trave
      Kosac trave se za razliku od starog mesta nalazi sada na Aeru. Posle svakog pokupljenog checkpoint-a dobijate odredjenu sumu novca koja dolazi uz platu. Komanda su /kosi i /zavrsikosenje

Automehanicar
      Kao automehanicar mozete da budete na duznosti i da popravljate kola drugima za pare. Komande za poslove su /repair /refill /duty
      /repair - Sluzi za popravku kola
      /refill - Sluzi za dopunjavanje goriva

Bodyguard
      Kao Bodyguard vi stite druge ljude i to je vas posao. Komande su /guard i vi time ponudite nekome posao da ga cuvate.

Drvoseca
      Kao posao drvosece vi prvo secete drva, a zatim ih sa kamionom prevozite u okolna sela. Komande su /secidrva i /zavrsiposao
      Sa komandom /secidrva aktivirate secenje drva i time ste poceli sa poslom

Vozac Autobusa
      Vas posao je prevozite ljude. Kada udjete u autobus ukucate /bus i posao je krenuo. Zatim idete od stanice do stanice prateci checkpoint-e i na svakom checkpoint-u dobijate pare.

Na autobuskoj stanici je napravljene i govornice i mesto za zaposljavanje sto cete videti i na sledecoj slici

Kamiondzija
      Sa poslom kamiondzije vi ne prevozite produkte vec kao i svaki kamiondzija zakacite prikolicu i vozite je na odredjeno mesto. Komande su /posao /zavrsip

Raznosac Pizze
      Sa poslom Raznosac Pizze mozete da budete na duznosti i time dajete oglas da prodajte picu. Picu prodajete sa komandom /sellpizza i vi sa tom komandom ponudite kupcu picu.

Poljoprivrednik
      U ovom delu posla se koristi zadruga. U zadrugi se nalaze sva vozila i komanduje vasim poslom.
      Zadruga:

Kao poljoprivrednik vi imate cak 3 posla u jednom: Muzenje krave,Oranje,Vrsenje
      Muzenje krave
      Sa ovim delom posla kao sto i sam naziv kaze vi muzete kravu. Prvo sto treba da uradite jeste da odete na farmu i tamo kucate komandu /muzikravu ili da u zadrugi izaberete taj deo posla. Kada pomuzete krave zatim vozite to mleko do grada i tamo ga prodajete.

Oranje
      Sa ovim poslom pocinjete iz zadruge. Prvo udjete u zadrugu i tamo izaberete taj deo posla. Zatim sednete u traktor i zakacite plug i onda vozite do farme gde orete. Posao aktivirate sa komandom /oranje
      Vrsenje
      Sa vrsenjem mozete da aktivirate posao iz zadrugi ili komanom ali da ste na farmi. Kada ga aktivirate sednete u komabajn i krecete da vrsite. Kada zavrsite vrsenje vracate se u zadrugu gde istovarate to u silose, a potom sedate u kamion i vozite.

Gradjevnar
      Sa poslom gradjevinara imate 2 posla. Prvi posao je prevozenje gradjevinskog materijala, dok je drugi prevozenje betona (u mesalici). Komande su
      /materijali /beton /zavrsiposlove

Masinovodja
      Kao sto i sam naziv kaze sa poslom masinovodje vi vozite voz i prevozite putnike. Voz vozite po celoj mapi. Komande su   /polazak /zavrsiposao

Djubretar
      Kao djubretar vas posao je da odrzite grad cist. Sto znaci da vi sednete u kamion i kupite djubre. Komande su vam /cistiulice da zapocnete ciscenje i /zavrsiciscenje da zavrsite ciscenje

Cistac Ulice
      Kao Cistac Ulice vas posao je da sa vozilom cistite ulice grada. Vase komande su /startsweep da zapocnete ciscenje i /stopsweep da zavrsite ciscenje

Vozac Nafte
      Sa ovim poslom vi udjete u kamion i zatim idete do LV gde zakacite prikolicu i onda se vracate u LS gde prevozite naftu svim pumpama. Komande su  /nafta i /zavrsinaftu

Grobar
      Kao grobar vasa je duznost da prevozite mrtvake do groblja gde ih sahranjujete. Vase komande su /grobar i /zavrsiposao

Spawn
      Spawn je na Aeru. Tu se nalazi jedan kiosk koji je kao biznis. Tu se nalazi rent motora i rent automobila. Takodje tu imate i kafic u kojem mozete da popijete nesto.
      Neke slike:

Neke mape:
      Opstina i njeno okruzenje:
      [/list]

Policija Srbije:

Banka:

Burg:

Kafic na piceriji:
      [/list]
      Uredjeni Glen Park:
      Ne bih da otkrivam previse mesta ostalo ostaje da istrazite vi sami.
      Nadolazeci Update:

• Dodan salon brodova,biciklova i helikoptera
      • Dosta novih mapa
      • Nov posao koji necu da otkrijem
      • Interior za crkvu
      • Hoteli
      • Dodani Bizevi i kuce
      Bice jos uredjen i forum
      Nz sta mi jos padne napamet najavicu ga svejedno mozda ima jos nesto sto bih mogao sada da kazem ali neide mi u glavu.

Vas Balkan Dossier Admin Team
      [/list]
      Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 22:31:28 POSLE PODNE od [BD]Gagi_Corleone

dragan12

Svidja mi se, lepo zvuci. Obavezno me podseti za otvaranje da ne zaboravim :P

dragan12

Citat: [BU] Razerâ,,¢ poslato April 30, 2011, 22:35:10 POSLE PODNE
      Svidja mi se, lepo zvuci. Obavezno me podseti za otvaranje da ne zaboravim :P
      Hvala. Podseticu te. ;) Sutra cu jos da doradim forum.

Vidim ovo je Balkan UnderGround ali mnogo si dobro editiro svidja mi se opis 9/10
      Jedino sto ti zameram jeste ona stakla kod Banke malo su kriva tamo ali 9/10 ehtra!
      Docicu mozda na otvorenje..
      http://www.youtube.com/loscitysamp
      www.los-samp.info
      JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
      srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
      Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Po meni opis je super,svaka cast..Docicu na otvaranje ! :P

Malo sa wikipedije uzimas info i tako :D
      Sretno

dragan12

Citat: elDar. poslato Maj 01, 2011, 01:50:36 PRE PODNE
      Malo sa wikipedije uzimas info i tako :D
      Sretno
      Da Lakey je uzeo za BIA  :) Hvala svima na dobrim komentarima.

Opis je dobar 10/10...Samo mi se cinite nekak nacionalitickim, ako ocete igraca izbacite SRBIA ovo, Srbia ono  ;) ;) ;) ;) SRETNO ;) ;)

RESPECT za skriptera  AHMED_SCUTRAS-a[[YUnitedBalkanRP]]

dragan12

Citat: Yoldic poslato Maj 01, 2011, 09:39:37 PRE PODNE
      Opis je dobar 10/10...Samo mi se cinite nekak nacionalitickim, ako ocete igraca izbacite SRBIA ovo, Srbia ono  ;) ;) ;) ;) SRETNO ;) ;)
      Ma nije na nacionalitickom nivo kao B* nego nemamo nikakvu ideju za ime. Hvala na oceni.