Sheraton Hotel

Započeo [Minecraft] Sonny, April 25, 2011, 01:20:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo je moj drugi neboder.
Onaj prosli rad cu vjerovatno stavit tu na BS (.map fajl)
Radi se o luksuznom hotelu na moru. Ima 10 katova (10 soba)
Svaka soba ce biti luksuzno uredjena, na prizemlju je recepcija i kafic.

Takodjer u izradi je jos jedan neboder u kojem ce se nalaziti razne inovativne stvari... Necu sad govorit...

Ovaj rad je gotov tek 20%, moram jos sve sobe sredit i napravit neki parking dobar. Mapa ce biti gotova za od prilike 2-3 dana.

Slike :

Ma znam, to sam nabrzaka sklepo zgradu i malo soba... Napunit cu ja to sigurno... Imas koju ideju sta da sve stavim u sobe? Jel ima neki objekt jaccuzija?

poznaticovik

Jako lijepo , ali još dodaj parkirališta kao što si rekao i puno toga , ali bolje ti je da zadržiš nešto za sebe , nije fora kada ljudi vide šta će biti na serveru bolje nek se sami iznenade ;)

WC je napravljen.
Od sada cemo bit neprimjetni kao Corellijev Little Italy.
Imamo hrpu novih ideja i sistema koji su cak iznad RP nivoa LS-RP servera.
Kada bude sljedeci opis i otvorenje vidit cete sve.
:D

Mikic95

Jako lijepo, 9/10 - kao što su ovi iznad mene rekli, dodaj još nešto tu da ne izgleda prazno.

SviÄ'a mi se, dodaj joÅ¡ neÅ¡to kao Å¡to ostali govore da nebude prazno...9/10  ;)

...Neno...

Bravo Sonny,samo tako nastavi,mape su ti dobre  :-*

Btw koji je id ove zgrade,treba mi,pravim jedan mini gradic  ;)

10/10, malo povecaj prostor oko hotela dodaj neki parking i to, a na krajevima stakla stavi stubove da ne izgleda kao da se drzi ni na cemu....
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

lijepo 10/10

stavi ovdje neki video ili nesto drugo ne samo mape...

Sve je Ok ,samo dodaj jos po sobama stvari i cestu malo bolje dolje poravnaj s postojećom cestom!!! 9.5/10

10/10 :) samo dodaj jos objekata da ne bude prazno :)

10/10 iskreno bas mi se nesvidja, ali ovo je super napravljeno za to i je 10/10, svaka cast za trud big respect !

Gunex

da da ubaci jos objekata  i malo pod nesto dodaj drugo
al dobro je 9.5/10

Meni se jako svidja, 10 / 10
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...