Trazi se skripter

Započeo Vampire Diarie's, April 24, 2011, 18:26:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja otvaram server pa neznam skriptati bas necu da taj server propadne .. pa zelim naci nekog ko ce biti zaduzen za skriptu (Da bude skripter servera) naravno dobice jedanu vecu poziciju u nasem team-u .. Ako neko zeli da pomogne meni neka mi se javi na PM .. i neka ostavi svoj skype || gmail || u PM-u ... Hvala!Nadam se da ce neko zeleti da pomogne!
Poslednja Izmena: April 24, 2011, 18:27:49 POSLE PODNE od JohnRecycle

pa sto otvaras kada neznas skriptati?
Cuj necu da propadne hahahah :D Serveri koji imaju predobre skriptere non stop se zatvaraju a ti neces da tvoj propadne a neas veze... cc a svasta...
//

Citat: JohnRecycle poslato April 24, 2011, 18:26:57 POSLE PODNE
Ja otvaram server pa neznam skriptati bas necu da taj server propadne .. pa zelim naci nekog ko ce biti zaduzen za skriptu (Da bude skripter servera) naravno dobice jedanu vecu poziciju u nasem team-u .. Ako neko zeli da pomogne meni neka mi se javi na PM .. i neka ostavi svoj skype || gmail || u PM-u ... Hvala!Nadam se da ce neko zeleti da pomogne!
Hahaha Johnu sram te bilo meni pricas preko skype naucio si skriptat i Pr0 si pa si mi psovo majku kada si mi ukro jednog admina i da ces iskriptat mod ko CH haha.Bate nemoj da gledam istoriju i da postam kada si reko da si pr0 haha

EDIT: Nemojte sa ovim jel on je sa NFS Pro Streets i sa demirom je drzao server pre dva dana ali posvadjali su se pa sada kao nestho ovde nestho :SSSSSSSSSss
Aj necu nikom zelet nesrecu sretno sa skripterom ;) ;) ako ga nadjes
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

:-[ Dajem 100 eura da ce ti server propasti ako ga ti otvoris sa nekim skripterom koji ce ti skriptat besplatno. Dobrog skriptera besplatno neces naci.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

evo.ja.sam.skripter.Pa.cu.ti.pomogne.sve

samo mu ti falis pa da budete kao Isidora Bjelica i Misa Tumbas  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Samo zainteresirani nek postaju -.-
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: [BU][CH:FR] Gotti747 poslato Maj 03, 2011, 15:52:12 POSLE PODNE
samo mu ti falis pa da budete kao Isidora Bjelica i Misa Tumbas  :D
Misu Tumbasa mi ne diraj.
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Citat: SuRuTk4 poslato Maj 02, 2011, 22:23:21 POSLE PODNE
:-[ Dajem 100 eura da ce ti server propasti ako ga ti otvoris sa nekim skripterom koji ce ti skriptat besplatno. Dobrog skriptera besplatno neces naci.

ok daj 100 eura i garant ce propas :D
STRANICA U IZRADI