[Pomoc]Event Vozila

Započeo FireMan, April 19, 2011, 11:00:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: LARP
Detaljan opis problema: Kako da napravima da kad ukucam neku komandu kao naprimjer /eveh [ID] da se u jednoj garazi portaju vozila samo tog ID-e,i onda kad ukucam /portveh da se ta vozila portaju do mene u jednu kolonu?
Dio skripte:

Citat: мσмαк. ^ [5
O moj bože, botovi se množe'.

OT:

Pita te jel koristis ZCMD I SSCANF a ne ZCMD ili SSCANF  :D
Poslednja Izmena: April 19, 2011, 13:00:07 POSLE PODNE od [BU]Gotti[S15]
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Mislio sam jel koristis ZCMD i SSCANF ili obican strcmp ?

Da ti nepravim komandu bezveze ako koristis drugo :/

Blood,i meni to treba mozes li mi napraviti komandu u strcmp,ali za kreaciju vozila,portanje vozila do mene i poslje eventa unistavanje tih vozila,plss

Pa pokusaj uzeti iz FActionGAmeta imas komandu "/vozila"

al mi hocemo npr.negdje da se vozila stvara i da se portamo tamo i odemo na odredeno mjesto i onda ih portamo vam

upravo tako...Blood,kad ces nam napraviti? plss

Tako sto cete gledati tutorijale i napraviti sami sebi ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Is it so hard to use Search?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √