[POMOC] Gps

Započeo Mirnas_Tajic, April 15, 2011, 21:15:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

Skripta koju koristim:Balkan-Evolution
Detaljan opis problema: Vako mislim da svi znate za ovaj mod eh sad on ima carownerships  kad kucate /v buy i morate da idete po auto ali umene se ne prikaze gps kontate ne prikaze se na mapi pa ja moram onda /getcar kako da napravim da mi se prikaze na mapi ja znam gdje se auto stvori i znam kordinate ali bilo bi smjesno da ja svim igracima /getcar itd.. kako da napravim da se pokaze na mapi gps
Dio skripte:// ovdje neznam naci u GM
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Napravi funkciju da igracu postavi checkpoint kada kupi auto, i unisti isti kada dostigne checkpoint.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Mirnas_Tajic

Ma neznam napraviti to je jedan problem :(

To je vec druga prica  :D
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Mirnas_Tajic

Ne. Vec znaci da mozes da napravis ako se malo potrudis a ne da svaki dan menjas "gamemod" i trazis da ti uradimo svaku komandu.

Mirnas_Tajic

ovaj je najbolji GameMode ;) ali brine me kako da ovo napravim

Ovaj Mirnas ce otvoriti svoj server a skripteri ce mu biti balkan samp :S
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

poznaticovik

Citat: System32 poslato April 15, 2011, 21:37:52 POSLE PODNE
Ovaj Mirnas ce otvoriti svoj server a skripteri ce mu biti balkan samp :S

Uvijek se ti javljaš sa nekim "profi" izrekama , sudrži se postanja ako nemaš šta pametno reći.

Tebi Mirnas reći ću da ti je budućnost kao skripteru čista i okrugla NULA , sve tražiš da ti mi napravimo , ja kada sam počeo skriptati za 2h sam skužio kako napraviti osnovne komande za kupiti oružje , kapije otvori/zatvori a ti neznaš napraviti ni

SetPlayerCheckpoint(playerid, x, y, z, velicina);

i

DisablePlayerCheckpoint(playerid);

-.-