Zbogom Skriptanje!

Započeo [AG] N1n0, April 02, 2011, 22:30:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo narode odlucio sam da prestanem sa skriptanjem i to zauvek!
Razlog je to sto previse mi oduzima zivota i ja mislim da sam dovoljno protracio od svog zivota!
Moje misljenje je da svi trebaju da urade tako, barem oni koji ne zaradjuju od ovoga i koji mogu da zarade za svoj zivot! (takvih skoro nema)
Ostajem za sada na forumu, i razmisljam dali da jos igram SA:MP ili to da batalim.. :)
Videcemo jos za to, ovim putem zelim da svima zahvalim koji su mi ikada bilosta pomogli, i da se izvinim onima koje sam smarao, uvredio ili slicno!
Hvala svima sto ste me saslusali/procitali ovo!  :-*

Cujemo se N1n0, i tako treba brate. Nadam se da nece to biti onako na par dana, pa da se vratis. xD. Zivio. I nadam se da neces napustiti ovaj Forum. xD

black_dota

Jel to zbog onoga?

Pozz sretno u RL

black_dota

Mislim da cu i ja ici tvojim putem

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Pa scriptanje je cisto oduzimanje vremena...Sretno ti u RL ;D

...Neno...

Pozzz.Cujemo se.Ostani na forumu !  ;)

Ovo ti je već drugi put da "odlaziš".
Rekao si da odlaziš i da se nećeš vratit..
Bogami vratio si se..
Ae sretno u RL :) :D

zeli ti reci da je sranje,nikakve koristi od njega

pametnije ti je se uvatit izlazaka vanka i ostalih sranja a ne visit na bs to zeli rec :D

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

OMG nisam vam ja kriv sto je za vas "skriptanje" pre komplicirano pa se tjesite samo mappanjem a sto se tice izlazaka imam 14 godina gdje to ja mogu izaci nezivim u velegradu jbt.... a jos sam i od grada udaljen 3 km pa stoga nemogu nema ko pomene dolazit odlazit nemam starijeg brate ni sestru