[Pomoc]Zatvaranje korisnickog racuna

Započeo Strid3r, April 01, 2011, 03:49:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nažalost Classico, vi ste isključeni sa ovog foruma!
Dobio si upozorenje za dupli korisnički račun,nisi ga ispoštovao prema tome uklonjen si sa ovog foruma zauvijek,na ovim i na drugim računu.

Ja stvarno ne znam kako se vise izraziti,ocigledno netko ne razumije sto pisem. Prije par dana sam dobio poruku od jednog Super Moderatora mislim da je to bio Yamaha s upozorenjem da koristim dupli korisnicki racun s imenom Classico i Luis_Mendoza...Doticnom sam lijepo objasnio da je Luis moj brat i situaciju vezano za problem koji je u pitanju.

Samo da vas nesto preupitam,posto sam mislio da je ovo neka ozbiljna zajednica,ali svatko se prevari...Zar bih ja trebao dodatno koristiti jos jedan internet paket samo zbog samp zajednice,mislim da mi se zaista ne isplati...Da sam mislio na neki nacin zavariti bilo koga na ovom portalu koristio bih proxy servere kao sto to sad i radim...

Jesam li kad stvarao probleme na ovom sajtu ili kojim razlogom nekog vrijedao po bilo kojoj osnovi i sl. pa sam dobio ban...Pojedinci koji zasluzuju ban ne dobiju ga,ali uvijek imaju izuzetci koji ga dobiju na ovaj ili onaj nacin,kako kome ruka zadrhti...

Iskreno niti sam imao kakvu namjeru da na neki nacin nastetim ovoj zajednici u bilo kojem smislu niti ga imam sad...I sam vodim jednu community zajednicu i nikad nisam nekome dao ban bez odredenog provjerenog razloga a kamoli "forever ban" kao sto sam ga ja trenutno dobio...Ali razumijem ja da ovdje ima djece kojima je zanimljiva ta ban opcija,ali kako god sretno vam bilo...Mislim da mozes i ovaj banovati,kad ti se vec osladilo =)....Sellam ili pozdrav kako god
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 04:16:40 PRE PODNE od Strid3r

Tko god da te banao dobit ces unban. Tu situaciju smo vec jednom davno imali tako da ces na oba racuna unban dobit.

Očekujem da onaj tko ga je banao da unban.
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 07:36:05 PRE PODNE od Chris