[PG] PlayGround RolePlay

Započeo Filipett, Mart 31, 2011, 19:54:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.






Pozdrav svima!! Dosao sam da vas obavestim da se otvara novi SAMP RolePlay Server! Pozvao bih vas na otvaranje servera u Nedelju 20:00 .Sada cu vam predstaviti mod primpremite se da citate zato sto je opis mnogo dug ^^!!








To je obican preuredjen sistem u dialogu!
Registrujete se tako sto upisete svoju lozinku koju zelite , pa ponovite tu lozinku!
Isto tako je i za logovanje samo sto morate jednom da unesete svoju lozinku koju ste malopre uneli!








Nakon registracije moracete da odgovorite na neka pitanja. Da li ste musko ili zensko , koliko godina imate i odakle ste.
Nakon toga moracete da gledate tutorial koji ce vam pomoci neke stvari.Gde se nalazi butik , kako da promenite odecu , sta je PD i ostalo!








Kada odgledate tutorial i ostalo spawnovace te se na aedromu , gde cete naci vodica. Kada ga nadjete kucate /vodic i tu ce vam biti dialog sa poslovima , gde se oni nalaze , gde je autoskola i jos mnogo toga.
Kada izaberete nesto to sto ste izabrali ce vam se markirate kao crveni kvadratic na mapi i tamo kada odete docice te na mesto koje ste izabrali u vodicu!.
Odma pored spawna ima donatorska kola , da bi njih vozili morate biti donator vise o tome na nasem forumu , a pored ta donatorska kola imacete motore i kola za rent!
Sta je rent? Rent je kada iznajmite vozilo za odredjenu sumu novca to vozilo ce biti vase sve dok ne kucate /unrentbike | /unrentcar! Takodje mozete i da zakljucate vozilo komandom /lock !








Poslovi na serveru!




-Auto Mehanicar
-Vozac autobusa
-Diler Droge
-Djubretar
-Kosac trave
-Farmer
-Ilegalan Farmer
-Detektiv
-Bokser
-Advokat
-BodyGuard
-Auto mehanicar
-Prostitutka
-Svercer droge
-Svercer Materijala
-Svercer Oruzja
-Cistac ulica
-Gradjevinar








Ovaj posao mislim da vam poznat! Kada hocete da ste na poslu kucate /duty zatim kada vidite u chatu , Ime_Prezime-u je potreban mehanicar da prihvatite poziv kucate /accept mechanic i ta osoba bice vam obelezena crvenim kvadraticem na mapu , kada stignete do njega kucate /repair [ID] [Cena] zatim taj igrac mora da kuca /accept repair da bi mu popravili vozilo!








Vozac autobusa je veoma dobar posao, uzmete taj posao i odete do autobusa, kada udjete u njega morate da kucate /fare [Cena] i pocnete da vozite i uzimate putnike ovaj posao je slican kao taxi samo morate vi da idete na stanicu!








Ovaj posao vam omogucava da prodajete drogu nekom igracu za odredjenu sumu novca , prvo morate da nabavite drogu tako sto idete na crno trziste i kucate /usedrugs [koliko grama] 1g = 200$ , sledece sto trebate da uradite jeste da nadjete nekog igraca koji hoce drogu da kupi od vas i kucate /selldrugs [ime/ID] [cena] !!








Ovim poslom mozete da zaradite veliku sumu novca! Sve sto trebate da uradite je da odete na mestu posla , udjete u kamion i kucate /pocniposao , kada to kucate imacete na mapi crveni kvadratic gde trebate da odete i kamion ce se tu zaustaviti automacki i stajati jedno 10 sekunde dok ne pokupi djubre , zatim kada ponovo krenete imacete drugu crvenu kocku na mapi gde trebate opet da odete , ako hocete da zaustavite posao kucate /zaustaviposao !








Ovaj posao radi na isti princip kao djubretar samo morate da odete u parku gde cete imati odredjena vozila za kosenje kada udjete u njih moracete da kucate /pocnikosenje i icicete za crvenim markerima na mapi kada stanete na marker dobijete odredjenu sumu novca od 20-70$ ako hocete da prestanete da radite kucate /zavrsikosenje








Kada uzmete posao farmer odete na odredjeno mesto za farmere , udjete u vozilo za farmere i kucate /pocnifarmer , kada to ukucate pojavice se marker crvene boje do kog trebate da odete i da se vratite na farmu , i sve tako ako hocete da zaustavite posao kucate /zavrsifarmer








Uzmete posao odete na odredjeno mesto i pratite crvene markere da pokrenete posao kucate /pocni da zavrsite kucate /zavrsi pare koje dobijete uz radjenje dobicete tek na plati pazite da ne uzimate veliki kredit ;)!!!








-Police Department
-Federal Bureau of Investigation  
-Hitman Agency
-Gradonacelnik
-Taxi-co
-Hitna Pomoc
-CNN








-Groove Street Family
-MS-13
-Ballas
-Surenos
-MonstWanted Racers








-LCN
-LFS
-Yamaguchi
-Russian
-Gear








Da bi koristili bankomat morate da imate karticu koju mozete kupiti u banci komandom /kartica , kada je kupite dobicete svoj pinkod koj mozete da proverite komandom /pinkod , kucate /bankomat i trazice vam pinkod vi unesete pinkod i imacete u dialogu da podignete novac i da spremite novac!








Mozete postati donator ako uplatite odredjenu sumu novca na nas racun i dobicete donatora! S njim cete moci da vozite odredjena vozila za donatore , imacete vecu platu , mocicete da ugasite mobilni i birati broj koji zelite , na svakoj plati dobivace te 2 respekt poena i mnogo , mnogo toga!!!








Ovim sistemom mozete da uzimate kredit iz LS banke , koji mozete da vracate u rate na svakoj plati , mocicete da podignete iznose od:
-10000$
-20000$
-40000$
-50000$
-70000$
-90000$
-100000$








Ovim ownershipom mocicete da kupujete , prodajete , zakljucate , pronaci i promeniti boju vozilu komande: /v buy1-3 , /v sell 1-3 , /v sellto 1-3 , /v lock 1-3 , /v find 1-3 , /v color [ID] !!



IP Servera:178.63.80.210 :7909




Otvaranje:otvaranje nedelja 17:00

Poslednja Izmena: April 02, 2011, 17:23:34 POSLE PODNE od SteeL


cristiane

ÄŒitaj pravila.
Moraš imati plaćen domen da bi reklamirao ovdje.

Dobili smo domen .info i unlock se tema danas je otvaranje! posetite nas

danas u 17h je otvaranje doÄ'ite
NL gazdahttp://nl-gaming.net/forum/ 

IP188.40.66.75:7777



doÄ'ite svi na otvaranje znajte necete požaliti
NL gazdahttp://nl-gaming.net/forum/ 

IP188.40.66.75:7777



posto imamo malo bugova odlozicemo otvaranje za nedelju u 17:00!


sretno

opis je dobar :D
Poslednja Izmena: April 02, 2011, 18:26:23 POSLE PODNE od EMPIRE-GAMING Ante_Dracar aka Lopa



Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info



193.192.59.151:7788


Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Steel sta ovo daj u privatne se javi
NL gazdahttp://nl-gaming.net/forum/ 

IP188.40.66.75:7777