Trazim ..

Započeo Marko0007, Mart 23, 2011, 18:26:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Trazim dobrog skriptera koji zna da radi,koji bi mi pomogao tako sto bi on ubacivao u skriptu a ja mu nesto pomagao,namjeravam da otvorim server pa mi treba pomoc..Pa bi molio da mi se jave svi zainteresovani ali koji znaju skriptati,ozbiljan sam platicu kako se dogovorimo..pare nisu problem samo da se GM odradi dobro pare necu zaliti. ;)  Oko detalja cemo se dogovoriti..

Moj savijet je da proucis wiki stranicu pa krenes sa laganim scriptanjem!nemoj nikome nista placati jel je labalkan pun varalica :D sretno!
Modern Roleplay Vlasnik,Uskoro...

Prvi post i odmah napise nesto ovakvo :S  :'(
Sto bi ucio kad TATA ima para?!  :D

Citat: [Modern]°°Lopez°° poslato Mart 23, 2011, 18:44:53 POSLE PODNE
Moj savijet je da proucis wiki stranicu pa krenes sa laganim scriptanjem!nemoj nikome nista placati jel je labalkan pun varalica :D sretno!
::)

Lik nije nista pogresio,Balkan i jeste pun varalica.

Najbolje je da ti pocnes da pratis tutove i SAMP Wiki,i kad zapnes zamolis nekog za pomoc. Tako se najbolje uci. :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

DoN

*

Citat: Djea poslato Mart 23, 2011, 18:49:34 POSLE PODNE
Lik nije nista pogresio,Balkan i jeste pun varalica.

Najbolje je da ti pocnes da pratis tutove i SAMP Wiki,i kad zapnes zamolis nekog za pomoc. Tako se najbolje uci. :)

Slazem se sa tobom..Pocnes od nekih sitnica radit..Pa sa vremenom ces i raditi neke vece stvari...Ako sta zapne postas ovdje na forum i pomoci cemo ti..Tu smo da pomazemo jedni drugima  ;)
Najbolji i najpovoljniji Game i Web hosting na balkanu
Ako želiš Game ili Web host od Game Hr-a obrati mi se na PM
Trenutno radim na projektu RG:RP..
Neodgovaram na bezveze PM-ove..
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati
Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:GTA RP Od 0

Ovo bi mi bio neki oko 250-i post imam prosli Nick al sam zaboravio pass jer me nije bilo dosta vremena bio sam na Wow-u pa sam sve pozaboravljo :D .. Stvari su puno komplikovane ja cu probati radit ali ako ima neko ko bi pomogo najvise oko novog sistema auto salona nek mi se javi..Hvala puno
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 19:04:59 POSLE PODNE od Marko0007

slazem se i ja da ne spamujete, ako lik hoce da plati - ko hoce da radi neka se prijavi
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

makelele

kada neko trazi scriptera da mu pomogne a nece platiti vi odma pocnete nece noko raditi a da se neplati,pa evo sad lik hoce da plati a vi odma uci sam raditi. Samo zbog tih ******* postova spamate nesto bezveze

ajde molim vas proucite sta sam ja napisao!kao svaka normalna osoba 1 ce trazit pare pa ce taj koji dobije pare poslat scriptu,a taj koji bude scripto ce dobit ljepo pare i scriptu ostavit sebi

Citat: [Modern]°°Lopez°° poslato Mart 24, 2011, 13:41:59 POSLE PODNE
ajde molim vas proucite sta sam ja napisao!kao svaka normalna osoba 1 ce trazit pare pa ce taj koji dobije pare poslat scriptu,a taj koji bude scripto ce dobit ljepo pare i scriptu ostavit sebi
To bi mozda ti uradio ili neka deca. Pa on tebe moze da tuzi za prevaru i kradju novca preko interneta.A i ako mislis da radis za pare,onda ces lepo da radis a ne da zajeba*as ljude. Ako sje*es jednog,odma se procuje i nema nista od tog.Propade ti biznis :D

Citat: joXy poslato Mart 24, 2011, 14:04:41 POSLE PODNE
Citat: [Modern]°°Lopez°° poslato Mart 24, 2011, 13:41:59 POSLE PODNE
To bi mozda ti uradio ili neka deca. Pa on tebe moze da tuzi za prevaru i kradju novca preko interneta.A i ako mislis da radis za pare,onda ces lepo da radis a ne da zajeba*as ljude. Ako sje*es jednog,odma se procuje i nema nista od tog.Propade ti biznis :D
joxy upravu si ali znam punooo ljudi koji imaju 18+ a cekaju da zajebu :D

Postajte jedino ako vas zanima ponuda...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Citat: Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Mart 24, 2011, 12:33:31 POSLE PODNE
200 kuna po 1000 linija?

e pa vilko....raspitaj se malo na ovom linku....mislim da ce ti dobro doc :)

lol 200 kn 1000 linija, pa to se napise za JAKO JAKO KRATKO vremena...
Poslednja Izmena: Mart 24, 2011, 15:08:28 POSLE PODNE od >>R15KY<<
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...