[MAP] Diskoteka kod opstine

Započeo Gotti747, Mart 23, 2011, 15:16:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

evo, nije mi vise potrebna mapa pa sam odlucio da je podelim sa vama:

download:

http://pastebin.com/yez54yRe

slike:

Mesto za DJ-a:

*Napomena:

stavio sam staticka vrata tako da ih je nemoguce otvoriti, mozete napraviti neki biznis od ovog kafica, moze vam stojiti kao ukras, a mozete i preko MTA staviti vrata koja se otvaraju.
Poslednja Izmena: Mart 24, 2011, 17:22:43 POSLE PODNE od Omg.pwn [Hummer^]
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Malo mi nije RP da stoji tako visoko na stubovima nekim malim. Ali ne mora sve biti za RP i RP :)

Za rad: 10/10

poznaticovik

Johnny

Odlicno bre 10/10 fali ti mikseta  :D

vanilla:

evo za download:

http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=05330259668839996733&gk=cisco

nemojte da vas cudi link posto je uploadovano preko tinyuploada (najlakse mi je tamo pa zato)
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ovo je cista KOPIJA sa jednog servera.
Ali ok 7/10
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

sa kojeg servera?

Ako mislis na Balkan Express - varas se, pogledaj kad su sagradili tu kulu ili sta vec imaju i pogledaj ovo: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=198795 moju mapu koju sam radio pre vise meseci pa sam danas samo izbacio stakla i uredio malo.

A na ovom forumu samo pljujes po drugima, pokusavas da im nastetis da bi se osecali lose zbog necega sto rade za celu zajednicu ali to kod mene ne pali. Seti se kako si pljuvao po drugim opisima Servera a kakav je tvoj bio? I.. kloni se mojih tema ako ces ovako da nastavis.
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 18:24:52 POSLE PODNE od [BU]Gotti747

DoN

*

Svidja mi se 10/10
Najbolji i najpovoljniji Game i Web hosting na balkanu
Ako želiš Game ili Web host od Game Hr-a obrati mi se na PM
Trenutno radim na projektu RG:RP..
Neodgovaram na bezveze PM-ove..
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati
Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:GTA RP Od 0

Nemam reci zanemeo sam  ??? ??? ??? ??? 1000000000/10

FENOMENALNO GOTTI !!

Hvala  :D

Posto su mi skoro sve mape za stunt mod za CroHerzu,

ako zapadne jos neka ovakva stavicu ovde  8)