[Extreme Generation] *Role Play*

Započeo Nikola_Krstic, Mart 23, 2011, 09:13:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [InfernoGaming]dJ^DotA poslato Mart 23, 2011, 10:07:03 PRE PODNE
Cyber mod koji je jako zabagovan

Opis je presaren
Neke od mapa su NONRP
Slike i onaj zeleni font se ne poklapaju

6/10

Sretno
Smaras .

ON: Srecno sa serverom !

Opis 7.5/10,srecno!!-docicu da vidim kako izgleda ;)

Ajde dobro bar ste se o opisu potrudili.
Sretno !

Mikic95

Citat: Nikola_Krstic poslato Mart 23, 2011, 09:38:03 PRE PODNE
Hvala nije nijedna mapa iz Cybera sve mape je radio Scott Sumer skoro sve neke su bile na modu e sad odakle mu ideje neznam ali njegove su mape :D

Dobro,možda nije,sve pohvale za trud...ali ja idalje mislim da je ovo Cyber edit,ali nesluÅ¡aj mene...ja samo komentiram,a tebi svaka čast za tru opis 9 / 10 ,ali idalje mislim da je cyber  :P

Ove neke mape su dosle uz cyber mod... kao i svi eventi ako se ne varam.
Takodjer ovaj textdraw na dnu ekrana je od cybera... samo ste izmjenili text... i VineWood mi je malo pretjeran sa palmama.
Sretno sa serverom, ipak ste se malo vise trebali potruditi... :)

Jedina stvar iz Cybera su PORUKUE!!! Eventi su iz FactionGame moda koji postoji 2 meseca pre Cyber moda osim DM Arene koju sam ja napravio! Mape su originalno radjene po idejama Scott Sumera osim banke koja je iz Cybera ja mislim ostalo su originalne ideje Scott Sumera!!! Dodjite na server i uvericete se da ni malo ne lici na Cyber mod bas ni malo!!!

Gunex

Mene se opis svidja
Jer ima slika
slike sve kazuju

a jel koristie factiongamemod ili koristite Cyber gamemod

Gunex:  :'(

(koriste FactionGame)

OT:

Srecno sa serverom, opis je dobar 7.5/10 samo malo sredite mape.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Uskoro ce biti i grad na vodi kad to stigne stavicu slike da vidite kako izgleda i to je ideja Scott Sumera!

cristiane

Citat: [CE]Don_Nxidza poslato Mart 23, 2011, 19:11:26 POSLE PODNE
Citat: [InfernoGaming]dJ^DotA poslato Mart 23, 2011, 10:07:03 PRE PODNE
Cyber mod koji je jako zabagovan

Opis je presaren
Neke od mapa su NONRP
Slike i onaj zeleni font se ne poklapaju

6/10

Sretno
Smaras .
Po čemu misliš da smara?

Sretno sa serverom.

Mikic95

Cyber mappe su: banka, kafić pored banke i ona benza u blizini burga, možda ima još neka mappa al ih nema na slikama. A dosta ovih mapa je "slično" onim što sam ja mappo na Cyberu ( pretežito mislim na ona stakla šta su stavljana vodoravno tamo na plaži ). Al taj GameMod je i objavljen da se drugi mogu koristiti njime, zato vam želim sreću još jednom.

Citat: Nikola_Krstic poslato Mart 24, 2011, 09:19:48 PRE PODNE
Jedina stvar iz Cybera su PORUKUE!!! Eventi su iz FactionGame moda koji postoji 2 meseca pre Cyber moda osim DM Arene koju sam ja napravio! Mape su originalno radjene po idejama Scott Sumera osim banke koja je iz Cybera ja mislim ostalo su originalne ideje Scott Sumera!!! Dodjite na server i uvericete se da ni malo ne lici na Cyber mod bas ni malo!!!
Sta ti mislis da smo mi glupi, ocigledno da je Cyber mod! >:(

Opis je tu i tamo, sve zajedno 6.5/10.
Sretno! ;)