[Pomoc] Komp mi uvijek se gasi

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Mart 20, 2011, 17:28:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Evo da vam nesto kazem imam 2 kompa onaj noviji je u redu,pa imam i drugi i na njemu koristim igre san andreas i tako.Ali kad god pocnem igrati neku igru igram mozda nekoliko vremena pa mi se ugasi komp ili bude neka cudna stvar.Pocnem da igram i odjednom se pojave na ekranu raznovrsne boje.I onda ne mogu nista raditi na kompu jedino restartovati.A mislim da je to zbog jednog kabla.Ali namjestim ga malo pa nekad ne bude ali kasnije opet isti problem.Pa nikako nez da rijesim to de pomagajte ako znate u cemu je prob.Mucim se danima za njega.A i mislim da se ovo ne moze ispraviti.

Poslednja Izmena: Mart 20, 2011, 17:29:45 POSLE PODNE od Luis Mendoza

mozda graficka? moj frend zna nekad dobit "dugine boje" dok nije novu kupio

Cobra 11

e prijatelju...ak se nevaram....mislim da je tebi graficka odsvirala svoje...xD

Zlatan_Ibrahimovic

i ja mislim da je moja graficka odsvirala svoje a ovo kao sto ovaj nesto spominje dugine boje jeste tako se pojavi i ne mogu nis raditi samo to stoji xD

Kaze mi cale da je to uradio ali da nije rastavio skroz ventilator od maticne?? Jel ga skroz treba rastaviti?
Ako treba daj neki tut ja to ne znam raditi.

Cobra 11

gasenje...postoji mali milijun razloga...xd...kao sto je reko vanilla...
otvoris kuciste...
ocisitis ventilatore,sve moguce...kao sto su npr. iznad procesora,napajanje.....
meni je komp brujao....ali sam otvorio i ocistio....sad radi ko lud.... :D

Citat: Luis Mendoza poslato Mart 20, 2011, 17:28:02 POSLE PODNE
Evo da vam nesto kazem imam 2 kompa onaj noviji je u redu,pa imam i drugi i na njemu koristim igre san andreas i tako.Ali kad god pocnem igrati neku igru igram mozda nekoliko vremena pa mi se ugasi komp ili bude neka cudna stvar.Pocnem da igram i odjednom se pojave na ekranu raznovrsne boje.I onda ne mogu nista raditi na kompu jedino restartovati.A mislim da je to zbog jednog kabla.Ali namjestim ga malo pa nekad ne bude ali kasnije opet isti problem.Pa nikako nez da rijesim to de pomagajte ako znate u cemu je prob.Mucim se danima za njega.A i mislim da se ovo ne moze ispraviti.

Do graficke ti je,nesto slicno se desavalo i meni. Izgleda da se pregrejala i istopila. Menjaj to. :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Zlatan_Ibrahimovic

e ljudi ovo oko ventilatora mi malo pomoglo ocistio ga od prasine i sad je u redu ne gasi se a i one boje se ne pojavljuju nez mozda kasnije se pojave xD

Ma polako,a zna biti i do toga ventilatora i to ako ne cistis redovno,ali i grafa ti je pri kraju.

Kupi nov KULER ...
Kompjuter se pregreje i onda se sam iskljucuje ...
Imao sam ranije i ja taj problem ...