Balkan Paradise Nedelja 20:00

Započeo мσмαк. ^ [5]., Mart 05, 2011, 19:18:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [NS] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Mart 06, 2011, 13:22:24 POSLE PODNE
United RP se nije bas proslavio :S
nadam se da ce ovo bit bolje ;D
Koji United RP sine?
Utopia se nije baš proslavila.

ON: Sretno :)

Prekinite raspravu...
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Jos 20 minuta i upadam :D

BEAR BROOKS [49] | LOS BALKAN MAPPING TEAM | LOS BALKAN GAME ADMIN [2] | TUPAC SHAKUR FAN

poznaticovik

Strpite se još 5min :D

EDIT: Otvoren je već xD
Poslednja Izmena: Mart 06, 2011, 19:55:21 POSLE PODNE od [ST] TheMatt

Eno Alena ingame xD

BEAR BROOKS [49] | LOS BALKAN MAPPING TEAM | LOS BALKAN GAME ADMIN [2] | TUPAC SHAKUR FAN

cristiane

Bio sam na serveru,lijepo odradjeno samo naprijed

22 igrača je rekord... 

Ovo nam je na neki načim pomoglo da lakÅ¡e pohvatamo neke greÅ¡ke itd...  Za par dana slijedi update gomile sitnica itd...
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: мσмαк. ^ [5] poslato Mart 06, 2011, 20:43:34 POSLE PODNE
22 igrača je rekord... 

Ovo nam je na neki načim pomoglo da lakÅ¡e pohvatamo neke greÅ¡ke itd...  Za par dana slijedi update gomile sitnica itd...

ice do sad preko vidices....

black_dota

Opa konacno se otvorio i ovaj server?
Sretno :D

Citat: ***Cmok*** poslato Mart 06, 2011, 21:09:51 POSLE PODNE
Citat: [IG]Volim^^Fiziku <3 poslato Mart 06, 2011, 21:08:03 POSLE PODNE
Opa konacno se otvorio i ovaj server?
Sretno :D

Da... Rekord nam je 22 za sada ali na updateu ocekujemo vise :D

Ja bgm' ne očekujem niÅ¡ta, mi ćemo se potruditi da to bude sve odlično, ja sam zadovoljan i da nas je toliko, samo da se RP-a i da se zabavimo  :)
..   

Dobro je sve ali onaj Head po imenu Nikola stvarno malo ali bez uvrede Harise ali se malo vise kurc^.....
Ja i ti nestho pricamo on mene slap,i kaze posle kao da je slucajno,drugi put mi promeni skin na zenski ja ga pitam sto si mi promenio skin na zenski on kaze meni pa ti si zensko....Ja pricam vezi moda sa harisom i to na /w i on se dere sta sapucete sta ovo sta ono...
Sve drugo je dobro ali heada mozete malo smirit....
Sve u svakom slucaju je dobro..
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: [LC]Ryder poslato Mart 06, 2011, 21:47:34 POSLE PODNE
Dobro je sve ali onaj Head po imenu Nikola stvarno malo ali bez uvrede Harise ali se malo vise kurc^.....
Ja i ti nestho pricamo on mene slap,i kaze posle kao da je slucajno,drugi put mi promeni skin na zenski ja ga pitam sto si mi promenio skin na zenski on kaze meni pa ti si zensko....Ja pricam vezi moda sa harisom i to na /w i on se dere sta sapucete sta ovo sta ono...
Pravi se javio  ::)

Citat: joXy poslato Mart 06, 2011, 21:48:45 POSLE PODNE
Citat: [LC]Ryder poslato Mart 06, 2011, 21:47:34 POSLE PODNE
Pravi se javio  ::)

Nećemo se raspravljati, vidjet' ću to sa njim...  ;)
..