OiSkora a.K.a Ronaldo

Započeo [•]SoberMutant[•], Mart 01, 2011, 14:25:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bok,moje ime je Ronaldo  :P necu reci pravo zbog sigurnosti...imam 13 godina,i zanima me programerstvo,ici cu na fakultet programiranj (ako BOG DA!).Kad zavrÅ¡im fakultet planiram otvorit SA:MP server.Ali ne sam,imat cu jos 4 skriptera.Francuza,Å panjolac,Rus,Hrvat (ja),Englez,Njemac,Poljak...zato sto ce rp server radit na principu svakom su stvari na vlastitom materinjem jeziku ali svi govore jednim=Engleskim.Tako da

Obscurionâ,,¢ RolePlay
ce biti prava revolucija!

cristiane

Citat: OiSkora poslato Mart 01, 2011, 14:25:09 POSLE PODNE
Bok,moje ime je Ronaldo  :P necu reci pravo zbog sigurnosti
:'(

Ali ne sam,imat cu jos 4 skriptera.Francuza,Å panjolac,Rus,Hrvat (ja),Englez,Njemac,Poljak..
Hoce li biti i Brazilac  ::)

Dobrodosao i uzivaj.

Pozdrav,malo si se Ufurao XD Pa mene muka stisne kad se sjetim da imam zavrsiti Srednju XD a tek onda Fakultet,ako tad mislis otvarati server neznam,do tad ce me prestati Zanimati igrice uopsteno,Zanima te programerstvo,hm,ako to vec oces raditi Pocni odmah  ;) Npr. mene zanima Uradjivanje Reklama,Pravljenje Filmova,Informatika....zato svakodnevno idem na kurseve,cak acjeli dan visim na Vegas Pro i Adobeu,Photo Shopu,jos mi je zelja da budeb Web Dizajner,a ovo za "kineze " ove,to ti nevjerujem ali tvoja stvar nelazes mene nego sebe  ;D

Imas 13 god a fakultet ak zavrsis sa 22 ili nez i sta ja znam nece se ni igrat samp :'( :'(

Dok ti fakultet zavrsis SA:MP ce izumrijeti, niko ga nece igrati... Kako god, dobrodosao, zabavi se i postuj pravila :D

Cobra 11

hahahahahahahhaahhahaha....
nista cudno.....
13 godina.... ;)
hahahahhahahah
dobrodosao... usput,kad zavrsis fakultet,ja ti mogu skriptat na kineskom....
posto imas nekoliko nacija...
hahahhaahahha LOOOOL

Dobrodosao  :) :)
Bok,moje ime je Ronaldo  :P necu reci pravo zbog sigurnosti

hahahha fail

Dobrodosao " Ronaldo ", drago mi je sta si procitao pravila ovog podforuma.
Procitaj generalna pravila foruma i postuj ih.
Ako trebas dodatnu pomoc oko foruma ili nesto ti nije jasno posalji mi PP.