[pomoc] pitanje.

Započeo | MARKO |, Februar 22, 2011, 23:20:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: godfather
Detaljan opis problema: imam jedno pitanje. znate kao na singleplayeru one kao "reklame" prije pocetka neke misije?? zanima me dali se moze tako nesto napraviti? jer bi htio napraviti tu "reklamu" kako player dolazi u LS. i da onda kao kad je dosao, da se onda nastavlja igrat normalno. xD. hvala
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Predopostavljam ono CJ dolazi u LS kofere uzima...
Koliko znam nemoze
Citat: Correlli poslato Maj 03, 2011, 17:45:02 POSLE PODNE
Citat: Petar_Black poslato Maj 03, 2011, 17:19:10 POSLE PODNE
Ohh..Nisam se nadao da ce ovakve odlicne ocene biti..:D..Na prvoj stranici sve 0/10 a na drugoj 100000/10 :D...Hvala puno..:DD :-*

U moju si temu došao, a ne u svoju...
Hahahah koji isus izgubio se malo :D

Citat: CikA poslato Februar 22, 2011, 23:41:54 POSLE PODNE
Predopostavljam ono CJ dolazi u LS kofere uzima...
Koliko znam nemoze

e slicno tome. ali na taj nacin. xD. onda nist, ak se ne moze.

Moze lock tema, da nema spama.

cristiane

Ja stvarno te ne razumijem sta pitas,o moj Boze ne znate ni opisati problem sta vas muci

Znas ono kada pocinjes new game na singleplayer pa pa CJ tek dolazi u grad onaj video
Citat: Correlli poslato Maj 03, 2011, 17:45:02 POSLE PODNE
Citat: Petar_Black poslato Maj 03, 2011, 17:19:10 POSLE PODNE
Ohh..Nisam se nadao da ce ovakve odlicne ocene biti..:D..Na prvoj stranici sve 0/10 a na drugoj 100000/10 :D...Hvala puno..:DD :-*

U moju si temu došao, a ne u svoju...
Hahahah koji isus izgubio se malo :D

Citat: yamaha poslato Februar 22, 2011, 23:46:28 POSLE PODNE
Ja stvarno te ne razumijem sta pitas,o moj Boze ne znate ni opisati problem sta vas muci
Hoce da napravi Intro kao u SinglePlayer-u kad CJ dolazi na aerodrum i daje kofer na pregled... itd....

Citat: joXy poslato Februar 22, 2011, 23:48:07 POSLE PODNE
Citat: yamaha poslato Februar 22, 2011, 23:46:28 POSLE PODNE
Hoce da napravi Intro kao u SinglePlayer-u kad CJ dolazi na aerodrum i daje kofer na pregled... itd....

e bas to sto kaze joxy. to vas pitam dali se moze za samp napraviti

naravno da se moze napraviti, ne onako idealno, ali moze
koristi animacije, setplayercamerapos, setplayerpos itd  ;)

Aha, to mozes...

Kad ulazis u igru stavis negdje kameru (SetPlayerCameraPos i SetPlayerCameraLookAt) i kreiras NPC-a koji to sve radi...
Ali onda bi mogo nastat problem... Ako se vise ljudi odjednom registrira, stvorilo bi se previse NPC-a na jednom mjestu xD

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Februar 23, 2011, 00:30:19 PRE PODNE
setplayerpos

Malo bi izgledalo tupavo da se igrac porta s mjesta na mjesto x) Izgledalo bi kao da lagga xD

Citat: BloodMaster poslato Februar 23, 2011, 09:11:03 PRE PODNE
Aha, to mozes...

Kad ulazis u igru stavis negdje kameru (SetPlayerCameraPos i SetPlayerCameraLookAt) i kreiras NPC-a koji to sve radi...
Ali onda bi mogo nastat problem... Ako se vise ljudi odjednom registrira, stvorilo bi se previse NPC-a na jednom mjestu xD

setplayerpos

Malo bi izgledalo tupavo da se igrac porta s mjesta na mjesto x) Izgledalo bi kao da lagga xD

ja sam to zamislio ovako. da napravim to da kao brod dolazi u luku, ne moraju se vidjet igraci. xD. nego samo brod kako ulaz i u luku i tamo se zaustavlja. Brod iz recimo nepoznatog grada isao je za Los Santos. i u luci se zaustavlja, i onda kao zavrsi ta sto ja zovem "reklama" i igrac se spawna na brodu, kao stigao je u LS i onda nastavlja zivjet tamo. (igra se nastavlja).

na to sam mislio.

EDIT: dali bi mi mogao netko objasniti malo, na koji nacin bi ovo mogao napraviti?? Hvala

I bio bih jako zahvalan, kad nitko ne bi uzeo ovaj nacin spawna za svoj server.
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 13:09:55 POSLE PODNE od pero93

Citat: BloodMaster poslato Februar 23, 2011, 09:11:03 PRE PODNE
Aha, to mozes...

setplayerpos

nisam mislio konstantno da se porta, vec da podesi prvo poziciju igraca,zatim da mu namjesti odredjenu animaciju, npr za hodanje itd