Bero ( Bernard )

Započeo Virus xD, Februar 22, 2011, 22:08:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam Bernard prezime nebitno :D roÄ'en u čakovcu živim u Nedelišču znači meÄ'imurec iz Hrvatske za one koji neznaju di je to samp igram jako dugo hmm joÅ¡ do vremena kad je na (jaj nesmijem napisati ime :P) bio prvi gf mod tamo negdje oko drugog  mjeseca odadnde otiÅ¡ao na (opet nesmijem ime reči xD) i poslje toga otiÅ¡ao na onaj RP server (opet nesmijem ime reči xD) i tako igram COD4 hmm na weed core serverima trenutno samp nigdje doÅ¡ao vamo da vidim kakve servere se moze naici....

imena koja sma imao.... hadom pa bio hadom_kmica onda sam bio sasha_leonov  i puno drugih a mozete me i naci pod bero the bero virus xd itd... možda me neko zna

btw. ko zna na kojem bi serveru mogao zaigrat neka me PMa joÅ¡ bolje neka mi poÅ¡alje mail na mail2 ( [email protected] )

da joÅ¡ malo o meni roÄ'en 1994 godine u 1 mjesecu 1 dana :P volim MTA, cure i zabavu ne zaboraviti alkohola i razne stvari

kontakt: email1 [email protected] email2 [email protected] xfire: hidrian msn: [email protected] msn2: [email protected] (nekorisitm ga) skype: bernard199411

daa iiiiii glazbeno opredljeljenje. metal, rok domači, elektro, rep i ostalo kaj mi je OK :P
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 13:44:47 POSLE PODNE od Andrej D. (Dereck)

...Neno...

Welcome,ostani nam sto duze i postuj pravila!

Opomena,
by yamaha
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 14:33:21 POSLE PODNE od yamaha

Dobrodošao! ;)

Last nick: Paradox

Citat: ...Neno... poslato Februar 23, 2011, 13:42:10 POSLE PODNE
Welcome,ostani nam sto duze i postuj pravila!

Opomena,
by yamaha

@yamaha
Citat
Kao što možeš vidjeti - ti postovi sadržavaju 80% - 90% hrvatskog jezika, a zabranjeno je pisati samo na engleskom jeziku naprimjer, jedna ili dvije riječi na drugom jeziku neće nikoga ubiti.
By: Correlli ;D

Dobrodosao i lepo se zabavi procitaj nasa strasna pravila foruma i nauci nesto!

Cobra 11

Welcome~~~~~~~~~DobroDosao i zabavi se na ovom forumu...
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Dobrodosao Bero, drago mi je sta si procitao pravila ovog podforuma.
Procitaj generalna pravila foruma i postuj ih.
Ako trebas dodatnu pomoc oko foruma ili nesto ti nije jasno posalji mi PP.
Poslednja Izmena: Februar 25, 2011, 14:57:08 POSLE PODNE od Andrej D. (Dereck)