server uklonjen! RolePlay | IP: server uklonjen!

Započeo DraGoN, Februar 20, 2011, 03:13:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nek klikne, anticheat ce da ga banuje :P Cheat znaci varanje, a to podrazumeva i iskoriscavanje bagova.........

sretno al ove kuce u pjesku omg pola garaze u pijesku nece s autom po tom pjesku dolazit jos neravno ispred garaze xdd

To je ostrvo, mislim da kola jos uvek ne mogu da idu po vodi :S Dolazi se brodom...
Poslednja Izmena: April 05, 2011, 14:45:07 POSLE PODNE od [NooBot]DraGoN

:S a da sredite login ?? ja udem i taman treba upisati Musko ili zensko mene kika razlog Cheat xD a ja chita nemam 10000%  :D :D
i odem relog i opet udem i dobro nekika me trazime Musk/Zensko ja kucam Musko i nista se nedesava ja u onom intu  :D :D
Trebali bi barem to sredit da se neko moze logirat  :D :D
Poslednja Izmena: April 06, 2011, 15:41:47 POSLE PODNE od $--L84S--$

1000 ljudi se pre tebe registrovalo i niko nije imao problema sem tebe, ne znam kako je to moguce?

Citat: [NooBot]DraGoN poslato April 06, 2011, 16:38:02 POSLE PODNE
1000 ljudi se pre tebe registrovalo i niko nije imao problema sem tebe, ne znam kako je to moguce?
Neznam probaj ti uci sa novim acc pa vidi.

I pored toga sto se mnogi igrci registruju tokom dana ja sam usao sa drugim accom i registrovao se, nikakvih problema nisam imao...

Sretno  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

RESPECT za skriptera  AHMED_SCUTRAS-a[[YUnitedBalkanRP]]

Izvinjavam se na refresh

Za ovaj server je dovoljna ova slika:
Stvarno bruka i sramota

jesi noob i bot  :D :D :D salim se.... posjetit cu vas
Ko tebe kamenom, ti njega suhim kruhom da polomi zube.

Najbolji citat:
Citat: ScaRy poslato April 14, 2011, 22:49:45 POSLE PODNE
imam steam na cs sve radi ali nemami coveculjka i slike sa strane...

Citat: [RPF]k@lu poslato April 17, 2011, 12:43:36 POSLE PODNE
Izvinjavam se na refresh

Za ovaj server je dovoljna ova slika:
Stvarno bruka i sramota

A kakve veze ima ED sa ovim serverom ?XD

Hahahahahaha, je l' ovo pokusavas da reklamiras ed ili? Kako ti mislis da ja kontrolisem sta drugi rade?

Citat: [NooBot]DraGoN poslato April 17, 2011, 23:07:42 POSLE PODNE
Hahahahahaha, je l' ovo pokusavas da reklamiras ed ili? Kako ti mislis da ja kontrolisem sta drugi rade?

Kakvo reklamiranje edimax? Ovdje se cisto vidi kako tvoji igraci reklamiraju na edimax...To se desilo danas cak su i na /ad spamali ovaj ip....Umjesto da vidis sta se desava sa tvojim igracima , da ih kaznis za reklamiranje itd...Ti pises kako ja ovdje reklamiram edimax...

Kako ja mogu da znam da oni reklamiraju? I kako ja da znam da su to oni? Ti da zelis nesto korisno da uradis ne bi ovde jeo g**na nego bi mi poslao pm,...