VRLO VAZNO ZA PROCITATI!!!

Započeo admin, Februar 19, 2011, 20:40:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

To je oduvek bilo tako,ubacis neki termin samo da ispadnes pametan pred ostalim clanovima a u stvari nemas blage sta on znaci.  :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: [CH] Djea poslato Februar 21, 2011, 11:48:36 PRE PODNE
To je oduvek bilo tako,ubacis neki termin samo da ispadnes pametan pred ostalim clanovima a u stvari nemas blage sta on znaci.  :D

pod hijerarhijom sam mislio strogoću i bahatost admina, ali sam htio da ljepše zvuči(hijerarhija), ali naravno ovdje je oduvijek bilo i biti ce ljudi koji ce se zele svadati i naci greske u tudim postovima... :|

Citat
HIJERARHIJSKI ODNOS (eng. hierarchical relation) odnos izmeÄ'u pojmova ili razreda u kojem je jedan nadreÄ'en drugima.

iLife RolePlay
91.121.150.132:7783
FORUM OVDJE

Correlli

A sad zamisli ovaj forum da mi nismo toliko strogi i "bahati" kako ti kažeš.

Citat: [iL:RP] Tom_Bourne poslato Februar 21, 2011, 00:01:31 PRE PODNE
Citat: Correlli poslato Februar 20, 2011, 23:56:43 POSLE PODNE
Citat: [iL:RP] Tom_Bourne poslato Februar 20, 2011, 23:45:29 POSLE PODNE
sad kuzim cemu takva hijerarhija

Reci šta želiš reći ili nemoj uopće postati. :) ;)

ocu rec da pored ovakvih debila moras biti strog jer bi zavrsilo u kaosu...

sad kuzim cemu vase opomene, lockanje i banove

pa evo Å¡ta sam rekao, Å¡ta mislim o tome..

iLife RolePlay
91.121.150.132:7783
FORUM OVDJE

Cobra 11

Citat: [ED] ..Hawks.. poslato Februar 19, 2011, 20:58:37 POSLE PODNE
Očito ga roditelji nisu dovoljno tukli kad je bio mali  :D
A šta,ti misliš da je on sada velik???

Citat: Correlli poslato Februar 20, 2011, 10:49:00 PRE PODNE
Citat: °˛°[BU]Spaka °˛° poslato Februar 20, 2011, 10:07:28 PRE PODNE
Sve ih treba strijeljati tupom municijom!

Smiri doživljaje (manje filmova i PC igara).
potpis ;)

Citat: BestOneâ,,¢ poslato Februar 20, 2011, 10:05:06 PRE PODNE
Stvarno, kazu da je udaranje nekakvo zlostavnjanje...
vidiš sada problema....
nisu ga tukli kad je trebalo,sada se bahati.... :S

Correlli

Citat: [Stormer]Studio poslato Februar 23, 2011, 15:14:37 POSLE PODNE
ovaj Balkan samp je bio po mom misljenju najjadnija ideja
Prosjek posjeta, registracija, tema i postova govori drukčije.

Citat: [Stormer]Studio poslato Februar 23, 2011, 15:14:37 POSLE PODNE
Ima SA-Mp i tamo imaju ("Balkanski jezici"),a ovdje svako svakog pljuje,ja mislim da bi se oko ovog foruma brat i brat poubijali
Pod-forum za Ex-YU jezike na službenom SA:MP forumu sam ja zatražio da se otvori, a to sam napravio poslije godinu i više otkako je bio otvoren ovaj forum - tako da je ovaj forum postojao prije onog pod-foruma na službenom SA:MP forumu.
I da ovo ukinemo i pozovemo sve korisnike sa ovog foruma na službeni pod-forum - ni tamo stvari nebi bile drukčije. Toliko budala sa Balkana na jednom mjestu ne može da se ne svaÄ'a, ali zato Administratori i Moderatori obavljaju svoj poso.
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 15:38:11 POSLE PODNE od Correlli

ma nevrijedi se o onoj slici iz prvog posta ni raspravljati samo ban zaljepiti i to je to po meni :)

Mene nisu ni tukli :D

Citat: MEDO.ffs poslato Februar 19, 2011, 23:39:32 POSLE PODNE
Pa sta ima dolazit' na ovaj forum ako ce da psuje i vrijedja. Djecem sve nenormalno

Ti kad naucis da kad dodjes na forum 1. sto trebas uradit jeste procitat pravila, onda se javi

Citat: [IG]Volim^^Fiziku <3 poslato Februar 19, 2011, 23:49:53 POSLE PODNE
Tog malog treba jedno 3 samara na dan haha

Zasto mene kad ja nisam nikome sa foruma Psovao :S
@Soprano: Taj dan sto si primio PM od "mene", bio mi je rodjendan, i rodjak mi je dosao (Niksa) i jos par drugova.  Mi smo se zajebavali i rekli da smo mu hackali FB, on je poceo plakati, uzeo laptop otisao u drugu sobu, i psovao ti, nakon 10 minuta dolazi i govori mi : "Dobar ti ban na BS", ja ulazim pisem u offtopic da nisam ja psovao, i nakon 2 minute dobijem ban. Napravim drugi acc, dodje cristiane nesto se pocne praviti pametan, zalijepi mi ban razlog "Dupli acc" :SSSSS
LOL!

I ja neznam po cemu sam ja kriv :S

Citat: repLaY poslato Mart 03, 2011, 15:55:40 POSLE PODNE

Mene nisu ni tukli :D

Citat: MEDO.ffs poslato Februar 19, 2011, 23:39:32 POSLE PODNE
Pa sta ima dolazit' na ovaj forum ako ce da psuje i vrijedja. Djecem sve nenormalno

Ti kad naucis da kad dodjes na forum 1. sto trebas uradit jeste procitat pravila, onda se javi

Citat: [IG]Volim^^Fiziku <3 poslato Februar 19, 2011, 23:49:53 POSLE PODNE
Tog malog treba jedno 3 samara na dan haha

@Soprano: Taj dan sto si primio PM od "mene", bio mi je rodjendan, i rodjak mi je dosao (Niksa) i jos par drugova.  Mi smo se zajebavali i rekli da smo mu hackali FB, on je poceo plakati, uzeo laptop otisao u drugu sobu, i psovao ti, nakon 10 minuta dolazi i govori mi : "Dobar ti ban na BS", ja ulazim pisem u offtopic da nisam ja psovao, i nakon 2 minute dobijem ban. Napravim drugi acc, dodje cristiane nesto se pocne praviti pametan, zalijepi mi ban razlog "Dupli acc" :SSSSS
LOL!

Dobit ces sad jos jedan BAN. Boli mene kurac sto ste vi retardirani i sto se dovodite u takvu situaciju, ne zanima me sto je on tebi uzeo laptop, nista me ne zanima. Ili one fore kad neki kazu da im je probijen account, ma boli mene kurac sto je probijen, nisi se dobro cuvao i gotovo, da je to tako lako probiti meni bi probijali svaki dan jer sam ja ipak najvise na meti svima...

cristiane

Citat: repLaY poslato Mart 03, 2011, 15:55:40 POSLE PODNE
LOL!

Neces ti meni psovati majku ni ti ni bilo ko drugi koga briga ko je je psovao sa tvog accounta
Citat: oO° HarisZornic °Oo poslato Februar 19, 2011, 18:02:26 POSLE PODNE
jebem ti mater
i da koja slucajnost taj tvoj rodjak je samo psovao SMod-ma i Adminima a admini su skriveni,tako da ne mozes ovdje nikog praviti budalom.
I ovo ti je cetvrti account na ovom forum jos sam ti rekao poslije treceg bana da se ne vracas "Budalama poput tebe je ovdje ulaz zabranjen".

Nije cetvrti nego 5.
Poslednja Izmena: Mart 03, 2011, 16:06:59 POSLE PODNE od repLaY

Ovakve ne treba ni pustati na forum.

Mikic95

Citat: Don Mangano poslato Mart 05, 2011, 11:53:36 PRE PODNE
Ovakve ne treba ni pustati na forum.

Koliko ti misliš danas postova nabit ? U dosta tema si posto koje nisu baš toliko stare, al opet refresh si ih.

hahahahhahaha, neznate vi da je Brat od Harisa, N!ksa ..
koji su to ludjaci... majkemi
Chief Marketing Officer
                                 on
www.croatiahosting.com

Kontakt:
[email protected]

Najbolji citat:
Citat: Sampemir poslato Mart 28, 2011, 20:44:34 POSLE PODNE
[cenzura] da ti [cenzura] u [cenzura] da ti nikad [cenzura] necu [cenzura] da mars u [cenzura] [cenzura] [cenzura] ti pas [cenzura]
neces ti mene [cenzura] [cenzura] jer [cenzura] [cenzura] mater onaj koji [cenzura] je [cenzura] da ti on [cenzura] sve po spisku !