[SAVJET] Zubobolja

Započeo oO° HarisZornic °Oo, Februar 17, 2011, 18:19:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Mozes umrijet, ali nemojte vi pretjerivati sad opet, imao sam dosta problema oko zuba, pa ovako, ako vec i neces ici, probaj cetkicom oko zuba, znaci zuberinu utrljat, moze pomoci, tablete Voltaren Rapid jako jako puno pomazu, spijes 5 aspirina, to je nista prema voltarenu (ne obican voltaren, nego voltaren rapid), ali nakraju ces ionako ici k zubaru, to je 100% sigurno, tako da ti je pametnije odmah otici nego poslije. Ja sam imao skoro pa isti problem, bolio me zub a nisam se dao (to dosta davno bilo) k zubaru, al mene nije ko tebe par dana nego me je tako 2-3 mjeseca bolio, 1 tjedan bolio, 1 tjedan nije bolio, i tako cijelo vrijeme..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

LuKsA probat cu taj Voltaren Rapid.

A jbt evo poruka onima koji govore da mogu umrijet:

Ja imam tek 12 god. 19.2.2011. punim 13 godina, a vi meni vec pricate da mogu umrijeti  :'( :'(
I da, znam da mogu umrijeti (govori mi to nana stalno i sere mi oko toga :S), i da mi to skodi srcu, tako bez tih komentara molim vas. Hvala!  :)

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

ZicMortal

Mislim da je djelomicno glupo od nekih Å¡to govore 'waa mozes umrijeti ovo ono'... pa mozes umrijeti bilo kako... ako cemo tako.. mogu i ja umrijeti sad... neki vojni helikopter preleti moju kucu sa pokvarenim motorom, kruzi i bas pogodi u moju sobu gdje jesam i ono, umrem >:<

To su nebuloze..

Ovako... Nisam nista citao ispred odgovore vase. Ja imam zub 6 koji je pokvaren vec godinu ipo . Znaci plomba mi je spala. Prije godinu i po ne poceo jako boliti. Budio sam se tokom noci i nisam mogao nikako spavati. Koristio sam razne tablete i kapi pa mi zub malo otrni i prestane na 5 minuta i opet krene. Jakooo me bolilo . I nikad nisam imao jacu bol iako sam isao na operaciju mozga, ruke, stomaka, nosa i znaci to mi je najjaca bol koju sam dozivio. Jedva sam se nagovorio da odem doktoru. I tako ja jedan dan spremim se i odem stomatologu da me naruci za popravak zuba i cekam ja u cekaonici, cuju razni placevi djece male, a mene je toliko uhvatio strah da me stomak bolio i da sam morao u wc. Ehhh tu se prica promijenila. Udjem ja u ordinaciju i pregleda zubarka zub i sve tako mene naruci odma sutra jer je kriticno. Kad sam dosao kuci citav dan me bolio stomak koliko me strah uhvatio ... Ehh od tad me zub prestao boliti i sve do danas koji je supalj ne boli me niti me je ikad zabolio od tada. Tako sam isto pitao na raznim forumima i jedan momak koji studira medicinu je rekao da je potrebno samo dobiti 3 puta jaci bol kako bi te misic opustio tog kojeg te boli kao sto je bilo kod mene. Tako da pokusaj nesto slicnu da dobijes neku bol pa makar pokusaj otici zubaru pa se vrati na pola puta :D ... Ipak vrijedi sve pokusati. Sretno ;)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

naravno, zubar je najbolja solucija!

ja sam isto tako imao bolove, izbijali su mi umnjaci, pa me uzasno bolilo!

najbolji savjet(poslije stomatologa) si dobio, a to je četkanje mjesta gdje boli! takvu sam i ja preporuku dobio i pomoglo je!

iLife RolePlay
91.121.150.132:7783
FORUM OVDJE

Zlatan_Ibrahimovic

Odi zubaru ako te vec boli 7 dana
Poslednja Izmena: Februar 17, 2011, 23:12:02 POSLE PODNE od Luis Mendoza

Sta reci hladne obloge,ampicilin,aspirin,analgin i sl. bih ti preporucio...Iskreno tablete inace slabo djeluju,treba vremena pa sad razmisli zelis li doktoru ili se muciti s time...Nebih ti preporucio ketonal on je ipak vrlo jak...Znaci 100% ce te proci u roku od 10-15 minuta ali opet ponavljam ako ne moras nemoj  :D...Jer mene je isto tako bolio zub bila nedjelja budala nisam gledao popijem ketonal od 100 mg ustao u jutro jastuk krvav i to koliko  :D

Citat: Edin poslato Februar 17, 2011, 23:04:36 POSLE PODNE
Ovako... Nisam nista citao ispred odgovore vase. Ja imam zub 6 koji je pokvaren vec godinu ipo . Znaci plomba mi je spala. Prije godinu i po ne poceo jako boliti. Budio sam se tokom noci i nisam mogao nikako spavati. Koristio sam razne tablete i kapi pa mi zub malo otrni i prestane na 5 minuta i opet krene. Jakooo me bolilo . I nikad nisam imao jacu bol iako sam isao na operaciju mozga, ruke, stomaka, nosa i znaci to mi je najjaca bol koju sam dozivio. Jedva sam se nagovorio da odem doktoru. I tako ja jedan dan spremim se i odem stomatologu da me naruci za popravak zuba i cekam ja u cekaonici, cuju razni placevi djece male, a mene je toliko uhvatio strah da me stomak bolio i da sam morao u wc. Ehhh tu se prica promijenila. Udjem ja u ordinaciju i pregleda zubarka zub i sve tako mene naruci odma sutra jer je kriticno. Kad sam dosao kuci citav dan me bolio stomak koliko me strah uhvatio ... Ehh od tad me zub prestao boliti i sve do danas koji je supalj ne boli me niti me je ikad zabolio od tada. Tako sam isto pitao na raznim forumima i jedan momak koji studira medicinu je rekao da je potrebno samo dobiti 3 puta jaci bol kako bi te misic opustio tog kojeg te boli kao sto je bilo kod mene. Tako da pokusaj nesto slicnu da dobijes neku bol pa makar pokusaj otici zubaru pa se vrati na pola puta :D ... Ipak vrijedi sve pokusati. Sretno ;)

Na operaciju mozga ?? sta si ti radio  :D 8) ???

Ili idi zubaru da ti to vadi, ili sebi izbij zub.

Ako ze zubar bude zajebavo slobodno ga spucaj, moj brat je jednom tako zubara spuco nogom u medjunozje. Busio mu zub i zabolilo ga i puk.

Citat: JuustyGe poslato Februar 17, 2011, 23:17:35 POSLE PODNE
Citat: Edin poslato Februar 17, 2011, 23:04:36 POSLE PODNE

Na operaciju mozga ?? sta si ti radio  :D 8) ???

Ili idi zubaru da ti to vadi, ili sebi izbij zub.

Ako ze zubar bude zajebavo slobodno ga spucaj, moj brat je jednom tako zubara spuco nogom u medjunozje. Busio mu zub i zabolilo ga i puk.

hahahahahahahaha i puk xD

iLife RolePlay
91.121.150.132:7783
FORUM OVDJE

Mikic95

Jbt koja panika oko zuba, pa ja bi ga sam sebi isčupo.

Citat: ZicMortal poslato Februar 17, 2011, 22:20:20 POSLE PODNE
Mislim da je djelomicno [cenzura]o od nekih Å¡to govore 'waa mozes umrijeti ovo ono'... pa mozes umrijeti bilo kako... ako cemo tako.. mogu i ja umrijeti sad... neki vojni helikopter preleti moju kucu sa pokvarenim motorom, kruzi i bas pogodi u moju sobu gdje jesam i ono, umrem >:<

To su nebuloze..

ili ne preleti XD

black_dota

Idi kod zubara i vadi zub

Ja sam sa 11 godina povadio sve mlecne, plasio sam se do 1 razreda onda mi je skoro svaki mesec vadila i ja navikao...

Lol

Citat: [IG]Googler aKa black_dota poslato Februar 18, 2011, 03:13:41 PRE PODNE
Idi kod zubara i vadi zub

Ja sam sa 11 godina povadio sve mlecne, plasio sam se do 1 razreda onda mi je skoro svaki mesec vadila i ja navikao...

Lol
SVE? Kako si ti jeo stari moj? Jer, u mom slucaju, kad ga ''spuknem'', treba 1-2mj da naraste... I da, iam jos tih ''mlecnih'', nznm zas bi vadio...
A autoru teme - Ti oces pobjeci od istine, mozes umrijet od zuba i to je to... Odi da ti to izvade, ja bi si sam al ok (kad bi imao snage)
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

LuKsA Ljub me to Neba i tebe i Voltaren Rapid  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :P :P

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

Citat: oO° HarisZornic °Oo poslato Februar 18, 2011, 11:37:54 PRE PODNE
LuKsA Ljub me to Neba i tebe i Voltaren Rapid  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :P :P

A sam reko :D, voltaren rapid najjaci za to
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.