Napadi na PC

Započeo [ST]Injection, Oktobar 23, 2009, 20:49:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Samo da vas obavijestim da se pazite kad vam netko na Xfire ili MSN šalje linkove... Mene su danas opet pokušali napasti... Prijatelju su hackali Xfire a ja nisam ni znao... I tip me je pitao za pomoć oko free hosta i dao link svoje "free stranice" i ja sam išao pogledat, jer inaće me taj prijatelj često pita za savjete/pomoć oko svojih blogova i slično. Ali tada mi je taj prijatelj došao sa drugog Xfirea vikat da su mu hackali Xfire. Ja sam pogledao što se otvorilo na toj tzv. stranici i pisao je neki tekst samo da treba podesit nekako domenu i da se ulogiramo u admin panel... Vjerojatno je u pozadini skripta za dobivanje IP adrese, preko koje se već da uć u PC...

Da mi se nije javio, ja nebi ni skužio... Tad sam tog tipa pitao tko je, i odgovorio je sa "Netko" i otišao offline a ja sam restartao PC, iskopčao ruter i telefonsku liniju i pustio tako, a kasnije sam još i ručno mjenjao IP i pokrenuo antivirus na PCu...

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 23, 2009, 20:49:24 POSLE PODNE
Samo da vas obavijestim da se pazite kad vam netko na Xfire ili MSN šalje linkove... Mene su danas opet pokušali napasti... Prijatelju su hackali Xfire a ja nisam ni znao... I tip me je pitao za pomoć oko free hosta i dao link svoje "free stranice" i ja sam išao pogledat, jer inaće me taj prijatelj često pita za savjete/pomoć oko svojih blogova i slično. Ali tada mi je taj prijatelj došao sa drugog Xfirea vikat da su mu hackali Xfire. Ja sam pogledao što se otvorilo na toj tzv. stranici i pisao je neki tekst samo da treba podesit nekako domenu i da se ulogiramo u admin panel... Vjerojatno je u pozadini skripta za dobivanje IP adrese, preko koje se već da uć u PC...

Da mi se nije javio, ja nebi ni skužio... Tad sam tog tipa pitao tko je, i odgovorio je sa "Netko" i otišao offline a ja sam restartao PC, iskopčao ruter i telefonsku liniju i pustio tako, a kasnije sam još i ručno mjenjao IP i pokrenuo antivirus na PCu...

daj mi njegov msn,naravno ako imas  :D

matemandbrnaze742

A zna li iko koji program za otkriti pass meni neko provalio u xf i promjenio pass.

Citat: [ST]Mate Mandac poslato Oktobar 23, 2009, 21:10:43 POSLE PODNE
A zna li iko koji program za otkriti pass meni neko provalio u xf i promjenio pass.

znam ja jedan dobar programcic za pravljenje takvih programa,a zove se Visual Basic 6.0 Portable  ;) ali neznas ti to,tako da trazi po netu  :D :D

matemandbrnaze742

lol jedan lik mi je slao na xfire Michael jackson gay cek xfire mu je Viper a i jedan je isto tako i na ST msn grupi BRANE BOL(ja mislim daje Brane_Black koji je igrao na ST-u al ovaj prica na engleski pa nez).

matemandbrnaze742

daj mi tvoj e-mail i bivsi pass od Xfirea
[/quote]

A kako ja znam da me neces z******i kao i onaj.

Citat: [ST] Outlander poslato Oktobar 23, 2009, 21:22:30 POSLE PODNE
lol jedan lik mi je slao na xfire Michael jackson gay cek xfire mu je Viper a i jedan je isto tako i na ST msn grupi BRANE BOL(ja mislim daje Brane_Black koji je igrao na ST-u al ovaj prica na engleski pa nez).

NENENENE NEOTVARAJ TO!!! TO JE KEYLOGGER I TO JE SA BALKANA KEYLOGGER!!
sry na CAPS!

necu te zeznuti,kako te ja mogu zeznuti ako ti je on promenio pass ? ja cu ti ga samo vratiti i dati da ga opet promenis  thumbsup

edit:Ovo smo probali na jedan dobar stari nacin,i nece,problem je u tome i rekao sam mu na PM da je neko promenio e-mail od Xfirea,i sada ga zeza to,ali i to cu pokusati,ali cisto sumnjam da cu naci nesto
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2009, 21:44:07 POSLE PODNE od [CH]Aleksa

eh a vidis da znas reverse enginnering te potrebna znanja mogao bi puno iscitati iz keyloggera; npr. user i pass ftpa ili maila(ovisi sta je stavio), itd.

matemandbrnaze742

A aleksa sad si osao a doc ce kad on ode.offline

[CH]grudvo

pa sine sto ti je hackan xf i e-mail jeli ti imas onaj drugi e-mail kad si pravio msn ne gubite takve podatke :S cuvajte to

Mislim da su meni prije nekih godinu i pol na slican nacin sjebali kompjuter... Bio sam "popušio" onu forum (prvi put ju vidio tad) preko MSN... I sljedećih nekoliko dana mi je PC bio usporen i u kurcu, a jednog jutra sam ga upalio, i tražio neki kurac od Windowsa i opet bi se restartao i dao sam ga tipu nekom da pogleda jer NISAM SMIO format zbog važnih podataka... Mučio se mjesec dana i uspio sredit... Reko je da su bili neki gadni virusi...

Citat: [CH]grudvo poslato Oktobar 23, 2009, 22:53:24 POSLE PODNE
pa sine sto ti je hackan xf i e-mail jeli ti imas onaj drugi e-mail kad si pravio msn ne gubite takve podatke :S cuvajte to

Nije mu hackan e-mail... Meni su bili na naivnost hackali mail a nisam imao ni drugi mail ali mi je Recovery Question pomogao  ;)

XFire to ti je lako za hack samo skini devilexploer ali tesko ce te ga nac to kosta 350eura XD onda preko devilexploer mozes radit sta oces ...

mozes provalit nekome u PC,MSN,FACE BOOK,XFire...

ali ako imas devilexploer samo restartiras tvoj msn ili sta bilo pasword ti se vrati kako sto ti je bio..
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2009, 22:59:20 POSLE PODNE od Taso_[S]ka[BO]