CroElite RolePlay Update Subota 20H!!

Započeo Hacked, Februar 09, 2011, 18:03:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Johnny

Stvarno ne mogu da verujem da postoje tolika govna taman 31 igrac kad ono neko drka non stop restartuje server !!

Niko vam ne Hack-a!

Koristite Cyber GM. Nama je bio problem do /f komande,zato sam je stavio pod /* */ jer je zbog /f komande se gasio Server. Zato je izbrisi i napravi novu.

Johnny

Mogo si ranije reci al ok valjda ce sada ovi momci popraviti!

dobro je pa je i reko inace bi je jeba*ali pola god oko toga :)

N0NE

da, cim sam uzeo mod vidio sam da ima dosta bugova ali oni vecinu nisu prepravili

Johnny

Citat: n0nE poslato Mart 11, 2011, 21:41:41 POSLE PODNE
da, cim sam uzeo mod vidio sam da ima dosta bugova ali oni vecinu nisu prepravili
Ako si ti onaj n0nE sto si kao "Spoznzor" bio mislio sam da ima puno bugova ali u 5 do 9 su ubacili pravi mod i jako je dobar i nisam mogao da verujem kako su ga sredili.

A za sto postoje update itd?? A? Zasto pise Beta? Nemozemo mi znati sve bugove..

NIiko vas gospodo ne tjera da morate da igrate a ti n0nE nemoj molim te, ti si mučko Ä'ubre

Puno hvala joXy-u!
/

eto rijesili ste probleme :) cestitam

Johnny

Ulazite ajmooo opet da bude 31 igrac  ;D ;D

N0NE

omg mogli ste makar sredit junkbuster include da vam ne pise Cyb3r: xd

Update 1.0.1

/exit == Ako vam se vozilo pokvari onda ce vas freezati i smo pisete /exit, isto tako i u rentcar ako ne zelite rentati

Sutra Update 1.0.2

/f = Chat za clanove organizacija

Posao Vozac Vlaka = /voziv>>pojavit ce vam se Cp do kojeg trebate ici

Ponedeljak Update 1.0.3

/report > morat cete cekati 60 sec i onda tek poslati drugi report jer ima previse spama u report
/p(itaj) > isto kao i za /report
Poslednja Izmena: Mart 12, 2011, 20:16:18 POSLE PODNE od [CE]Don_Sergio
/

Citat: n0nE poslato Mart 11, 2011, 21:51:41 POSLE PODNE
omg mogli ste makar sredit junkbuster include da vam ne pise Cyb3r: xd
Molim te da ucutis i da odleprsas vise iz ove teme,Cyb3r sam ja namerno ostavio !!!
2.Koliko si neodgovoran i detinjast to si pokazao na vise nacina i meni i drugom owneru ! ;)

Haha ko mi to komentira :D n0nE i medin koji cinka GA.hahahahah :D Sve bolje od boljeg.. Server ce uspeti :D Svidjelo se to vama ili ne..
Pozz Sergio
/

Imate dobrog skriptera By:Nxidza  :D sretno jos vam fali Monk  :-\