RAZMJENA SKRIPTI ST - CH

Započeo D101h, Oktobar 21, 2009, 22:41:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo u dobrim odnosima Ch-St razmjenili smo sljedece skripte:

St je Ch-u dao: Prepravka pogreske sto je uradena oko login i register.

Ch je St-u dao: Enter i exit za 24/7 i sve ostalo

Eto to smo zasad razmjenili!
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2009, 16:49:05 POSLE PODNE od [CH]matejdz

Vazno da ste vi u dobrim odnosima xD,a skripte su tu negdje podjednake tako da je postena razmjena  thumbsup

Cek sta ST do sada nije imao /enter i /exit ?

Ma imoje ono zuto, nikad mi se nije dalo spremat lokacije za 24/7 i kafice, za dugo je imao...

turker_kc

Danke, mogli ste u paket stavit i /stats stvarno mi se svidja, svaka cast Dajgoro  thumbsup
Poslednja Izmena: Oktobar 21, 2009, 23:02:17 POSLE PODNE od panda

matejdz

To cu ja sam rijesiti... Ovo sam se bio borio sa ovim login i register, nadogradio sam sam jos malo to...

lol da pa i nije cudo sta ovi CHovci ne znaju napravit GUI za /login i /register, jedini koji zna tamo je zerocoolas a on vjerovatno se zabavlja sa faksom  :)

[CH]grudvo

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 21, 2009, 23:05:27 POSLE PODNE
lol da pa i nije cudo sta ovi CHovci ne znaju napravit GUI za /login i /register, jedini koji zna tamo je zerocoolas a on vjerovatno se zabavlja sa faksom  :)

pliva
matejdz
zerocools
sop
bane
bruno

ma imas ih mali milion zato nemoj se brukat :)

zerocoolos

vau... tako je tesko to napravit dialog za login i register, cak mislim jedno 10-ak linija koda sa kojiima pozoves onplayerlogin i onplayerregister...

http://slike.hr/slike/samp126_2ad7d.png.html
http://slike.hr/slike/samp127_6496b.png.html

napravljeno od prije dva dana... je istina za mod koji ja radim...
ajd molim vas tko je u ime ch ovo razmijenio da se ne bruka... ovo je tako lagano koristit da se tu nema sta razmisljat,,,

Na dmu je s Gui login i register ?

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: [CH]pliva♫♪ poslato Oktobar 22, 2009, 01:30:07 PRE PODNE
mislio sam na rpg ;)

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 22, 2009, 07:16:45 PRE PODNE
Citat: [CH]pliva♫♪ poslato Oktobar 22, 2009, 01:30:07 PRE PODNE
mislio sam na rpg ;)
tako je vec bolje.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

a neznam bas dal se on zabavlja s faksom jer mu na MSN TJ. Gmail pise "Projekt: RolePlay 2.0 Uskoro zavrsen!"
meni se cini da se on vraca SA-MP-u makar nisam siguran ali tako mi se cini

Je li se vi zajebajete ili sta? Ovo izgleda smjesno, kao da od jucer skriptate...

XD , aj ja cu zamjenit cijeli svoj mod s cijelim CH xD Mislim,fer izmjena ocete? :laugh:

Citat: admin poslato Oktobar 22, 2009, 09:50:36 PRE PODNE
Je li se vi zajebajete ili sta? Ovo izgleda smjesno, kao da od jucer skriptate...

Nije zajebancija... I mene čudi da je toliko faca skriptera na CH a Dajgoro ih sve šiša... Benjo je čak i bio pitao Dajgora putem MSN-a dali im može tu i tamo pomoći oko skriptanja, da budemo prijateljski server itd. I jučer je matej ga došao pitat ako mu može to dati jer on je pokušavao ali je imao nekih problema... U zamjenu mu je matej ponudio ovo što su nam dali jer je tamo dosta posla (uzimanje svih koordinata) pa se Dajgoru to nikad nije dalo... Bio je dao jednom tipu da to radi ali je bio sve sjebao pa je otpalo...

I nemojte ih sad napadat... Matej je lijepo zatražio pomoć i Dajgoro mu je pomogao... Mislim da nema ničeg loÅ¡eg u tome da si malo pomažemo... ST i CH igrači se znaju zakačiti, pa čak i meÄ'usobno floodati ili hackati, ali iza heada i skriptera se kriju dobri odnosi...