[Pomoc] RCON komanda

Započeo Dj_Scratch, Januar 30, 2011, 19:29:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, napravija san jednu mapu a to su dvije celije, i sad kako da napravim rcon komandu da bude npr. /zatvori [id][broj celije] i /oslobodi [id] [broj celije]......... ajte pls pomoc, novi sam u skriptanju
Poslednja Izmena: Januar 30, 2011, 19:31:40 POSLE PODNE od [Saw]BloodMaster

imas na netu 87495412189745618445123894561 tutoriala za to !!!
kucaj u google samp moving doors/gates tutorials

Citat: TheDonVlasicio poslato Januar 30, 2011, 20:01:33 POSLE PODNE
imas na netu 87495412189745618445123894561 tutoriala za to !!!
kucaj u google samp moving doors/gates tutorials
to sam i ja mislio da to zeli,ali on zeli isto kad oces nekoga u jail ubacit.
Kucas /zatvori i da ode u jail.Trebas uzet kordinate celija to je jedino sto znam :P

Molim te prvo nauci osnove pawna za tvoje dobro. Jer ako ti postamo sad nekakve kodove neces nista razumjet i onda ces kasnije traziti sve na pladnju jer ces misliti da je pretesko to za tebe.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Uzmi neki mod i nadji komandu /jail ili /prison pa tu uzmi primjer i malo tu pogledaj.

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

Citat: LordShigi poslato Januar 30, 2011, 20:10:39 POSLE PODNE
Molim te prvo nauci osnove pawna za tvoje dobro. Jer ako ti postamo sad nekakve kodove neces nista razumjet i onda ces kasnije traziti sve na pladnju jer ces misliti da je pretesko to za tebe.

osnove znam, ali ovo neznam.....

Pa nije programiranje ko kuhanje. Nema tu recepta za sve koji se moras napamet nauciti, nauci djelove i onda ih ujedini u skripti. Kako da ti ovdje pomognem. Ti hoces da ti neko da 5k linija koda da ti rade savršeno bez da moras prstom mrdnuti.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Januar 30, 2011, 21:36:48 POSLE PODNE
Pa nije programiranje ko kuhanje. Nema tu recepta za sve koji se moras napamet nauciti, nauci djelove i onda ih ujedini u skripti. Kako da ti ovdje pomognem. Ti hoces da ti neko da 5k linija koda da ti rade savršeno bez da moras prstom mrdnuti.

a sad nisan zna da treba tu 5k linija, mislija san da je to u 10-tak linija najvise, i ne, ja ocu samo primjer