[GM]Balkan Force - By:Monk

Započeo TheMonk, Januar 28, 2011, 17:47:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako mozes da kazes da je mod tvoj ? Ti si ga samo editao [mod nije tvoj]

Ma znam,ja sam ispocetka poceo da radim i divim se sebi sto sam postigao toki uspeh i drago mi je da vam/ti se svidja mod i nadam se da ce biti od koristi pocetnicima.Mnogo sam truda ulozio u njega i nije mi nimalo zao sto sam ga ovde stavio,jedino mi je zao zbog decka koji je kupio mod,naterao me.

poznaticovik

Natjerao te da mu prodaš GM? |_[_]|_

black_dota

lol koliko sam skontao on je tebi rekao da ce dati mod celom bs ako ne skriptas

hahaha kakav bot

mada ja nebi objavio mod vec bi slikao email i ceo razgovor i poslao coreliju/nekom drugom administratoru

da na vreme banuje

Citat: [IG]black_dota poslato Januar 28, 2011, 20:47:03 POSLE PODNE
lol koliko sam skontao on je tebi rekao da ce dati mod celom bs ako ne skriptas

hahaha kakav bot

mada ja nebi objavio mod vec bi slikao email i ceo razgovor i poslao coreliju/nekom drugom administratoru

da na vreme banuje
Al kao sto sam vec reko nije mi zao sto sam ga objavio,i molim vas ne pricajte vise o tome kida mi sve moguce zivce,dajte komentarisite mod da vidim dal sam dobar skripter ili ne  :D

makelele

mozda i jesi dobar scripter(samo moje misljenj),ali nisi trebao na taj nacin postupati :D. Samo nastavi raditi :)

Citat: AND1 poslato Januar 28, 2011, 21:08:22 POSLE PODNE
mozda i jesi dobar scripter(samo moje misljenj),ali nisi trebao na taj nacin postupati :D. Samo nastavi raditi :)
hvala,morao sam to da uradim,naterao me je...

Mirnas_Tajic

Nije fer a i neradi ovaj Gm ja sam download i nece odem ovo server da ga pokrenem i nece

Koje si ti kako bi reko ''djubre'' kako mozes biti takav prodas ''djetetu'' i onda to objavis da svi skinu...moze te biti sramota!

Citat: kristijaann poslato Januar 29, 2011, 00:06:00 PRE PODNE
Koje si ti kako bi reko ''djubre'' kako mozes biti takav prodas ''djetetu'' i onda to objavis da svi skinu...moze te biti sramota!
Ok posto vidim da neki zele svadju,mod cu sad ukloniti i zamoliti da se ova tema zakljuca jer koliko vidim nezahvalni ste i ne razumete sta pokusavam da vam kazem...

Citat: [BF]Monk poslato Januar 29, 2011, 00:11:32 PRE PODNE
Citat: kristijaann poslato Januar 29, 2011, 00:06:00 PRE PODNE
Ok posto vidim da neki zele svadju,mod cu sad ukloniti i zamoliti da se ova tema zakljuca jer koliko vidim nezahvalni ste i ne razumete sta pokusavam da vam kazem...
OMFG pokusavas da kazes kako si nekoga ''zajebo''

Ajde ponovicu jos jednom jer posto vidim da si drot pa te mrzi da citas prethodne postove,taj kome sam ja prodao mod me je ucenjivao da ce mi unistiti zaradu tako sto ce staviti mod ovde,ucenjivao me je da mu skriptam,ako mu ne skriptam,objavice mod,i dobio sam dopustenje od njega da ga stavim ovde,ako trebaju dokazi,stavicu slike istorije od MSN-a!!!!!!!

Nisi trebao uklonit mod radi toga lika koji te vrijeÄ'a a on ima 7 postova,dobijem dojam da je to taj lik kojem nisi prodao GM.Ae,ja ti vjerujem da ti nije platio jer nemoreÅ¡ da budeÅ¡ toliko djubre,a vjerujem da su slobodno mogao otic na neki drugi forum i prodat ga nekom drugom liku,nadam se da me kontaÅ¡.Nastavi dobrim radom  ;)