[GM] United v1 0.3c LARP edit

Započeo cristiane, Januar 26, 2011, 21:11:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

Citat: franjoxx poslato Februar 02, 2011, 22:50:33 POSLE PODNE
ja sam nasao jedan bug kada kupis auto i negdje ga parkiras nakon nekog vremena kad izades i udes auta vise nema a on se pojavljuje na ko zna kojoj lokaciji a posto nema komanda /v lociraj nemozes znati gdje ti je /v.
Kad kupisa auto on ti se spawna na mjestu gdje je bio stari ownership cini mi se Grotti se zove tako nesto (blizu benze),iza zgrade.Al to mozes promjeniti gdje ti hoces.
Iako imam posla sa novom skriptom  mozda nekad ukradem vremena pa jos ovaj edit,.

franjoxx

ma znam to bude on tamo iza toga salona grotti znam ja di je to ja njega odvezem odatle i parkiram s ga pred kucu naprimjer i izadem van ugasim server i kad ga ponovno upalis tada nestaje i bog zna di je a kad oce ono kosto je reko onaj lik pogledaj iz statsa id tada ti se spawna auto koji nisi kupio nego neki bog zna koji to je malo izbrkano!

cristiane

Citat: franjoxx poslato Februar 03, 2011, 11:10:15 PRE PODNE
ma znam to bude on tamo iza toga salona grotti znam ja di je to ja njega odvezem odatle i parkiram s ga pred kucu naprimjer i izadem van ugasim server i kad ga ponovno upalis tada nestaje i bog zna di je a kad oce ono kosto je reko onaj lik pogledaj iz statsa id tada ti se spawna auto koji nisi kupio nego neki bog zna koji to je malo izbrkano!
Pogledat cu.

Poslednja Izmena: Februar 05, 2011, 16:07:04 POSLE PODNE od daky1992

Vidim da se ovde govori o nekom virusu meni NOD nije detektovao nikakav virus ne znam ucemu je problem sa tim Awastom verovatno je u njemu neki problem...

pa da avast prica gluposti! sve zivo ocitava kao neke gluposti

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Masu mi se sviÄ'a mod... Ako ne smeta vlasniku uzeću neÅ¡to za naÅ¡ srv xD

Citat: [RC] Fabrizio poslato Februar 10, 2011, 22:00:41 POSLE PODNE
Pa tu je stavljen da ga koristiš.

odlican mod, jako mi se svidja, svaka cast

cristiane

Citat: [RC] Fabrizio poslato Februar 10, 2011, 22:00:41 POSLE PODNE
Slobodno,nisam ga stavio da ga gledate.

Mod je dobar sviÄ'a mi se a ima li salon za motore ??

cristiane

Citat: b3ntleY poslato Februar 12, 2011, 10:06:21 PRE PODNE
Mod je dobar sviÄ'a mi se a ima li salon za motore ??
Nema za motore koliko znam.