Kanal 3 Studio | Map By ...Neno...

Započeo ...Neno..., Januar 17, 2011, 08:45:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

8/10 da ubacis jos neke objekte bolje bi bilo a i ovako je extra :)

.
Poslednja Izmena: Januar 20, 2011, 18:39:39 POSLE PODNE od Gotti_

ti si rekao za moju mapu Gymkhana 3 da bih trebao da ucim od tebe,

ako ti sebe smatras pro maperom sramota je da ovakve mape objavljujes na internet, mozda ti treba lekarska pomoc.

ovde si dodao 2-3 ograde i unutra 2-3 fotelje..

1/10

eo ti malo bolje pogledaj komentare:

http://samp-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=109&t=7547

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=213575
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

...Neno...

Citat: Gotti_ [MosQ] poslato Januar 20, 2011, 18:42:26 POSLE PODNE
ti si rekao za moju mapu Gymkhana 3 da bih trebao da ucim od tebe,

ako ti sebe smatras pro maperom sramota je da ovakve mape objavljujes na internet, mozda ti treba lekarska pomoc.

ovde si dodao 2-3 ograde i unutra 2-3 fotelje..

1/10

eo ti malo bolje pogledaj komentare:

http://samp-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=109&t=7547

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=213575
e,smiri malo zivce,... ... malo pogledaj slike mozda ti trebaju naocale,a dioptrija treba biti velika,i to bas velika...
2-3 ograde pogledaj malo i prebroj ograde...
2-3 fotelje ?? a sta je sa ostalim objectima ; pod,cvece,mjesto za live itd...
Poslednja Izmena: Januar 20, 2011, 18:54:22 POSLE PODNE od [RP-Factory]...Neno...

ja sam svoje rekao a ti kako hoces i ne pada mi na pamet da gledam ovo opet mogu samo da izgubim smisao za mapovanje ;)
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti_ [MosQ] poslato Januar 20, 2011, 19:11:16 POSLE PODNE
ja sam svoje rekao a ti kako hoces i ne pada mi na pamet da gledam ovo opet mogu samo da izgubim smisao za mapovanje ;)

kako ces izgubit nesto sto nemas ?  :D  :D  :D

...Neno...

Citat: [RPF] K4r!k3 ≡ Ö poslato Januar 20, 2011, 20:18:07 POSLE PODNE
Citat: Gotti_ [MosQ] poslato Januar 20, 2011, 19:11:16 POSLE PODNE

kako ces izgubit nesto sto nemas ?  :D  :D  :D
xaxaxaxa u pravu si k4r!k3  :D

da ste gledali gymkhanu i moj sajt videli biste ;)

nevrijedi se raspravljat  :) neno i karike upravu

...Neno...

gotti kada budes imao mape kao masic i ja onda se javi  :D

Svaka cast Neso klip sam krenuo praviti al mi se neda :S spavanje sad, a sutra cu napravti :D mapa: 10/10

Sine,

kao prvo ovo sto ti pravis nisu mape,

ovo je editovanje, fora je da sam napravis nesto a ne od neceg postojeceg,

a masic samo pravi kafice sa staklima i mozda jos po neku glupost, po meni si ti bolji od njega al ako hoces da budes dobar maper kreni nesto sam da radis a ne da editujes ;)

Citat: [BE] Gotti poslato Januar 21, 2011, 07:30:35 PRE PODNE
Sine,

kao prvo ovo sto ti pravis nisu mape,

ovo je editovanje, fora je da sam napravis nesto a ne od neceg postojeceg,

a masic samo pravi kafice sa staklima i mozda jos po neku [cenzura]ost, po meni si ti bolji od njega al ako hoces da budes dobar maper kreni nesto sam da radis a ne da editujes ;)
ajde, ti napravi neku mapu(bilo kakvu) pa da vidimo koja je bolja, ova ili tvoja :D a ova mapa je 10/10