Mafia City

Započeo Classic Life RolePlay, Januar 11, 2011, 23:01:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Marek poslato Januar 13, 2011, 12:43:11 POSLE PODNE
Ajd,ajd,ajd uspeo sam nekako pokrenit ,ajde kazi kako ovo da resim

[12:42:06] Script[gamemodes/samp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[12:42:06] Number of vehicle models: 0
[12:42:14] --- Server Shutting Down.
[12:42:14]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito unloaded ***

Download novi streamer plugin ili pogledaj u server.cfg dali je fino napisano u liniji Plugins

Mirnas_Tajic

Ima EROR i virus bgm ja sam Download i ima virus jel ima neko neki server da mi da da ga Donwload ono da mogu igrat i da mogu da banam da se postavim da sam admin molim vas to mi treba ono da je RP

black_dota

jesi kompilao mod?

btw jel koristis linux ili w7 i jeli ti to na hostu?
ako je na hostu verovatno je na linuxu sto znaci da moras uploadati .so file

Citat: ivica 156 poslato Januar 25, 2011, 13:20:30 POSLE PODNE
To uopce ne radi meni nece
Ne ,ne co'ece . . . Ja nmg da verujem da si ti toliki lik pa si opet skinuo keylogger u nadi da chesh moci da pokrenes?Pa Jel ti citas malo od gore poruke???REKLI SU LEPO DA IMA VIRUS I DA JE ZARAZEN NAJVEROVATNIJE KEYLOGGEROM,pogledaj opet i opameti se vec jednom!!!!

Mirnas_Tajic

Pa ja ima virus ili smjetnju neku neradi i . da vas pitam imal mi ko dati kakav server da ga download    ;D

ovo ima virus  ;D ;D
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

poznaticovik

Don't download , it's a keylogger! :D Vjerojatno Reverse Engineering ili tako nešto -.-'

Mirnas_Tajic

Hahahahhaahahhaahah ma haj neva veze imam anti virus ako bih nekog odvas mogao zamolit da mi da link ovo dje se nalazi tema Pitanja i pomoc ja je nemogu naci

poznaticovik

OMG? BRAIN_CODE_IN_USE or wtf? Pa jel ti kazemo keylogger , ako je bolji neki more probit AV bez problema isuste daj citaj -.-' NESKIDAJ

hmmmm,kao sto sam vidio na komentarima,gamemod nevalja,nit sam ga skinuo nit ocu,ali bih zamolio da se makne,znate ima u noobova. (ja sam jedan od njih al ,aj)

Auuu ima mnogo bugova + nije prevedena
www.samp.komsija.net - Visit & Reg

Gamers.ba RPG- Scripter, Head.

jack,ako si ti to skinuo zagrizao si mamac xD

citaj komentare :D
Poslednja Izmena: Februar 16, 2011, 15:13:19 POSLE PODNE od OiSkora

omfg cemu sluze moderatori?? pa brisite ovo vis da ima majmuna koji nista ne citaju neg samo skidaju!

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

ma noobo vam ubacio 100 % batch viruse lol ono
encho off i te gluposti budite sretni mogo vam je cjeli susatav tako oborit