UKIDA SE FACEBOOK

Započeo Frile, Januar 09, 2011, 19:55:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ja  nebih da ga ukinu nedaj boze... :)
Respect to:mafica .pwn

Citat: Aleksandar poslato Januar 09, 2011, 20:56:38 POSLE PODNE
Koliko vas ovde pise da bi volili da ga ukinu,a kad bi ga ukinuli ne bi znali sta da radite..

Ja koristim FB,al' ako ga ukinu sta ja tu mogu?

A kako ti znas ?
Ja nemam FB iskreno..

Correlli

Citat: nikola36 poslato Januar 09, 2011, 21:00:07 POSLE PODNE
ja  nebih da ga ukinu nedaj boze... :)

Pa zbog takvih kao što si ti baš navijam da ga ukinu. Barem će te naći nešto da radite u stvarnom životu.. ili možda i ne.

Zar vi stvarno mislite da se FB ukida ?? LoL shvatite, koje pare zaradi vlasniK FBa pa cete i sami shvatit da je ovo samo jos jedan trac LoL...a iskreno zbog no lifera bi i volio da se ukine hahahaha (ja svoj obriso u junu prosle godine :D)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

toooooo

nek sam i ja to doceko  :) :) :) :) :) :) :)

Hvala Bogu !!!
vise mi je dosadilo ono pitanje "Imas li fejs?"  uff jebo te fejssss   :)

jebiga bas mi je zao samo radi pokera... jbt -.-
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Edin poslato Januar 10, 2011, 19:57:42 POSLE PODNE
jebiga bas mi je zao samo radi pokera... jbt -.-
pa pokera mozes nac drustvo pa mozete igrat ako imate čipove i karte :D

Haha, inace nikad nisam bio non-stop na "fajsu", ja odem radi porodice iz drugih drzava, da stavim koi dobar link, pogledam od nekog drugog itd, ja nekuzim sta oni tzv. "ovisnici" rade tamo pocjele dane?

Ja sam znao nekad na faceu da provodim 3 SATA  ??? Znate kako sam voleo da budem na njemu... I dodje dan i "sune" mi u glavu da obrisem profil... I kad sam obrisao toliko me je mrzelo da ga napravim , i kasnije kad sam napravio usao u njega smorih se ziv tako da sad ulazim 1 put nedeljno sve zavisi ali udjem i budem na BS  :P

jebes to i sad kad se ukine facebook onda ce biti :msn,skype,twiter ,aim itd itd ostala sranja tako da je svejedno sta ce uraditi ;)