United Roleplay Novi GameMode - OD 0!!!

Započeo [UNT] Sergio Logan, Januar 08, 2011, 17:23:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav igracima i clanovima ovog foruma

Predstavljam vam novi mod United Roleplay servera!
Mod radimo od 0, znaci da ne koristimo GF mod niti bilokoje njegove skripte!!!!

Mod radimo sa Dini registracijom tj sejving sistemom.
Komande ce biti u ZCMD procesoru komandi zbog toga sto je on "brzi" te kvalitetniji

Skripteri koji rade na skripti su:

Poznati clan te jako dobar skripter sa stilom: Cristiane a.k.a (ingame)  Claude Dorantes !!
CH Legenda te jako dobar skripter : Don Irnes a.k.a (ingame) Irnes Harra !!
Mali skripter velikih mogucnosti: Lucifer a.k.a (ingame) Sergio Logan !!

Mapperi koji ce nam pomoci da sve bude u stilu su:

Trenutno nema ali cemo dodati !!! (imamo al neznam podatke xD)

Video o nasem serveru mocu cete pronaci za nekoliko dana u ovoj temi!!

Dok Cekate Mod Mozete Posjetiti Forum Na Adresi
www.united-roleplay.com

Pozelite nam puno srece jer nam je potrebna xD Hvala

United Roleplay Admin TEAM!!!
Poslednja Izmena: Januar 08, 2011, 17:33:58 POSLE PODNE od Lucifer / Louis_Cyphere

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Mikic95

ako je mod od nula svaka cast, ali nadam se da nece bit kao prosli put sve govorili mod od 0 kad odjednom GTARP mode (polupreveden) :D:D:D:D

btw ako je od 0 sretno ;);)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

cristiane

Citat: >>R15KY<< poslato Januar 08, 2011, 20:07:04 POSLE PODNE
ako je mod od nula svaka cast, ali nadam se da nece bit kao prosli put sve govorili mod od 0 kad odjednom GTARP mode (polupreveden) :D:D:D:D

btw ako je od 0 sretno ;);)
Obican GTA:RP smo stavili jer nam je skripta koju smo najavljivali zabugala a to je Underground mode koji sam objavio,to je bilo davno...Nakon nekog vremena ja i Irnes napustili smo United zbog nesporazuma izmedju mene i Louisa i evo ponovo smo zajedno nas trojica i poceli smo raditi mode od 0,trebat ce nam dosta vremena al isplati se  :)!!!

ZicMortal

Za login/register i ostatak menaÄ'menta sa fajlovima vam preporucam djson include. To je najojvije od dracoblue-a (dini malo zastario).

cristiane

Citat: ZicMortal poslato Januar 08, 2011, 20:50:20 POSLE PODNE
Za login/register i ostatak menaÄ'menta sa fajlovima vam preporucam djson include. To je najojvije od dracoblue-a (dini malo zastario).
Daj link za download da vidim kakav je.

Lepo ali mi je taj mod malo sumnjiv zato sto ste ga za veoma kratko vreme uradili  ??? Mislim da niste trebali toliko da zurite al ajde :)

cristiane

Citat: eXtreme poslato Januar 08, 2011, 21:08:00 POSLE PODNE
Lepo ali mi je taj mod malo sumnjiv zato sto ste ga za veoma kratko vreme uradili  ??? Mislim da niste trebali toliko da zurite al ajde :)
O kojem ti modu pricas?

cristiane

Citat: eXtreme poslato Januar 08, 2011, 21:10:22 POSLE PODNE
O tom od ~0~

Lepo ali mi je taj mod malo sumnjiv zato sto ste ga za veoma kratko vreme uradili
Ko kaze da smo uradili  ::) pa mi smo tek poceli raditi  :-X ovo je samo najava ako se tako moze reci  8)

Citat: cristiane poslato Januar 08, 2011, 21:15:35 POSLE PODNE
O tom od ~0~

Lepo ali mi je taj mod malo sumnjiv zato sto ste ga za veoma kratko vreme uradili
Ko kaze da smo uradili  ::) pa mi smo tek poceli raditi  :-X ovo je samo najava ako se tako moze reci  8)

Aha... Malo sam se smetnuo sa uma :)

hehe ma np... sta preporucate neke ideje ili nesto :) viditi cemo mozda cemo uzeti najbolje mape na bakan sampu (dati creditse ingame i na forumu) da bude zanimljivije i kako bi mogli svi sudjelovati i ovome modu :D smislit cemo nesta...

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

...Neno...

ZicMortal

Citat: cristiane poslato Januar 08, 2011, 21:07:18 POSLE PODNE
Citat: ZicMortal poslato Januar 08, 2011, 20:50:20 POSLE PODNE
Daj link za download da vidim kakav je.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=48439

Ha aj da vidim sad sta ce ispast..
Samo nemoj onu fatalnu grijesku u logina, kad se mogo se logirat bez upisat pass haha