[GM] Mafia II

Započeo Overlord, Januar 05, 2011, 18:12:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mafia II je DM mod za SA:MP.Ovo mi je prvi DM mod koji sam pravio tako da nisam znao tacno sta treba,u novoj verziji bice bolje :)
Mod je prvljen od 0,a skripter sam ja  :D.Mod je pravljen iz dosade  :D

Mod ima samo 3 komande a to su /kill /gotoburg(ne znam ni ja zasto sam je stavio) i /vspawn
Postoje 2 mafije,La Cosa Nostra i Yakuza,svaka mafija ima svoja auta u bazi,a nova auta moze stvoriti komandeom /vspawn
Nije potrebna registracija,nema admina i nema pravila...radite sta god je potrebno da ubijete protivnike.
Kada udjete,birate izmedju LCN i Y i rukajte.Ovo se moze koristiti kao na malim turnirima ili igranjem sa prijateljima.

~DOWNLOAD~http://www.mediafire.com/?3y6khp7o2wb92bs

imaju samo 2 objekta  :D,a to je kao kucica za strazare kod LCN...
ubacio sam streamer plugin tako da je na vama da izmapate sta ocete i ubacite(morate ubacivati sa CreateDynamicObject)

Ko me će ovo poslužit ako nema ni login register..

mod sam pravio cisto iz dosade.....ako nikome nece posluziti sta me briga...mozete organizovati neke turnire itd....

Hvaaaalaaaa :D

Sada cu sa frendovima moci TDM :D :D

Citat: RedMan poslato Januar 05, 2011, 18:34:12 POSLE PODNE
Ko me će ovo poslužit ako nema ni login register..

Zar je to najbitnija stvar u DM modu ?

Glupo je sto nema register i login..i nema admina zasto bi onda neko pravio taj srv sa tim modom.
Al ok ako je iz dosade nije lose xD

pa ovaj mod nije namijenjen za servere,napravio sam ga iz dosade i da nekada sa prijateljima preko hamachia zaigramo  :)

He ja cu edit i objavit, smijem ?

Mislim da ću ga i ja uzeti da ga uredim :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Evo 0.3c verzije ako neko ne zna da prebaci ili ga mrzi kao mene :D

http://www.2shared.com/file/0jp-4E-T/Mafia_II_03c_by_Rastaman.html

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Znas sta a mogo si barem login napraviti da bude ljepse.... ;) ;)....ali ajde iz dosade je pa ti necu nista vise...