[Pomoc]Kako skriptu 0.3b prebacit u skriptu 0.3c

Započeo marsmarin, Januar 02, 2011, 21:01:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako dobio sam neku skriptu od prijatelja i zamolio me da mu je pretvorim u 0.3c i sad kad je ja kompajlam za 0.3c kompajla je bez greške a kad je stavim u server.cfg i pokrenem samp server i kad idem uč u server piše server restart i tako viječno a na samp programu mi piše (retreving info...)127.0.0.1:7777.Probo sam sa drugim skriptama i one rade bez greške molim pomoč jer je ovo gf skripta koju ne želim radit nanovo.Ovo sam brzo i u žurbi piso i vjerovatno imam sto pravopisnih grešaka ali molim za razumijevanje.

Unapred hvala!!!
<center></center>

e ovako,skini sa www.sa-mp.com 0.3c Server i sve include sto se tamo nalaze prebaci na tvoj mod i zameni samp-server.exe sa onim tvojim i radice...

Ovako odavde:
http://www.sa-mp.com/download.php
skini
SA-MP 0.3c Windows Server
Onda samp-server.exe , announce , samp-npc
i jos iz pawno/include
a_samp , a_players , a_objects ,a_vehicles.
Ovo sve odozgo kopiraj iz tog sto si skino sa SA:MP stranice.I samo ono prvo troje zamjeni s ostalim i onda ovo dole cetvero ubaci u pawno/include te zamjeni s onim sto ti je bilo.
Ako sam u krivu ispravite me

sve sam to probo ali nece tocno ovko mi radi

sve to napravim

i idem ovako server.cfg GTARP pod gm

samp-server i ono se dobro loada
i onda 127.0.0.1:7777 u MP-u
i nece pise server is reseting

Citat: NO.1 L3O poslato Januar 18, 2011, 10:55:02 PRE PODNE
sve sam to probo ali nece tocno ovko mi radi

sve to napravim

i idem ovako server.cfg GTARP pod gm

samp-server i ono se dobro loada
i onda 127.0.0.1:7777 u MP-u
i nece pise server is reseting
Pa ne trebas tu ip adresu da kucas  :D
Idi na http://whatismyipaddress.com/ i vidi koja ti je IP adresa...

WTF si ti malo za umobolnicu ja to pokrecem samo za sebe!!! Za mene 127.0.0.1:7777 samo da ja mogu igrat. I Ravens mi radi na tom istom hostu tj IP-u ali mi ovaj nece u tom je problem