[SAVJET]Mod od 0

Započeo Overlord, Decembar 30, 2010, 10:14:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

trebam jedan savjet...krecem raditi mod od 0 a posto nikad nisam pokusao raditi,tj. pokusao sam ga napraviti ali bez uspjeha,pa ako neko moze da mi kaze odakle da pocnem itd.,sta je u pocetku najbitnije

Citat: Rastaman poslato Decembar 30, 2010, 10:14:35 PRE PODNE
trebam jedan savjet...krecem raditi mod od 0 a posto nikad nisam pokusao raditi,tj. pokusao sam ga napraviti ali bez uspjeha,pa ako neko moze da mi kaze odakle da pocnem itd.,sta je u pocetku najbitnije

Dragi Rastaman... Ima ovakvih 100000000000000000 tema i preporucujem da pocnes sa loginom/registerom!

Mi neznamo kakav si ti scripter, pa evo ovako:

napravi log/reg pomocu dini i dudb, u taj sistem ubaci admin, lider, donator itd. Sisteme po zelji.. Odredi spawn, napravi poslove u onom login/Regu itd. Mi ti nemozemo nista vise reci jer neznamo tvoje zelje.

Prvo smisli i zapisi negdje sta sve oces da imas na serveru

Onda kreni od pocetka:

Znaci kada igrac prvi put ulazi na server, oce mu kakva muzika svirat ili neki uvod bit i tako to i tako dalje od ulaska pa na dalje

Nemoze ti radis pod OnPlayerDiisconnect a nisi jos ni conect napravio  :-*

vilko mi je sa svojim tutom za logjn /register puno pomogao jer dosta toga radim na pInfo foru  :)

radje kreni s debug sustavom prvo dobro ce ti kasnije doci

zna neko da rijesi ova 2 warninga..meni nece  :S
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\SAMP modovi\Jamaica\gamemodes\jamaica.pwn(71) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "string"
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\SAMP modovi\Jamaica\gamemodes\jamaica.pwn(93) : warning 203: symbol is never used: "strtok"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

evo kodovi
71
new name[MAX_PLAYER_NAME], file[256], string[128];
93
nema ga,prazno,kraj skripte

znam za ovaj drugi warning...
na vrh skripte upisi:
#pragma unused string

pa reci jel ti radi

sada mi pokazuje ovo :P
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\SAMP modovi\Jamaica\gamemodes\jamaica.pwn(7) : error 017: undefined symbol "string"
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\SAMP modovi\Jamaica\gamemodes\jamaica.pwn(73) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "string"
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\SAMP modovi\Jamaica\gamemodes\jamaica.pwn(95) : warning 203: symbol is never used: "strtok"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Prvo pritisni new, pa sve je lako posle.

black_dota

nisi ti jos za mod od nula

onaj exodus je bio jako los sto mislim da ce biti i sa tim od 0

Citat: [IG]black_dota poslato Decembar 30, 2010, 14:48:53 POSLE PODNE
nisi ti jos za mod od nula

Za sve postoji prvi put..
onaj exodus je bio jako los sto mislim da ce biti i sa tim od 0