Pozdrav svima :))

Započeo Snich, Decembar 22, 2010, 23:14:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich

Pozdrav Svima...

Moje ime je Anes, Nickname na Serveru Snich_Wolf
Zivim u Bosni i imam 22 god.
Za BALKAN SAMP sam saznao prije 6 mjeseci, ali mi se nije nikako dalo da se regam i naucim dosta toga.
Forum je odlican, ovo je jednostavno pravo mjesto da naucite ono sto zelite, jedna velika Pohvala za Administratore...
Ja dolazim sa Balkan Underground-a, to je jedan veoma napredan i dobar Server sa izuzetno dobrim Adminima, a prvenstveno Ownerima..
-SA:MP igram, pa blizu godinu dana, ali se nikad nisam informirao za Balkan Samp Forum i nisam se opredjeljivao za Skriptanje...
Dali skriptam? Pa DA, skriptam samo za sebe, izmisljam neke svoje ideje i ubacujem, nisam neki Skripter, ali mnogo toga znam da napravim.

Mnogo mi je drago sto sam clan Balkan Samp Foruma, jer stvarno misllim da je ovo jedino mjesto na kojem osoba moze da se informira a i da vala nauci ono sto ga interesuje...

Jos jedan srdacan pozdrav.......Snich_Wolf   ;)

Pozdrav i dobrodosao...Samo pazi na pravila jer isti ti ljubazni admini jedva cekaju da ukrkaju nekom ban  :P   :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Mikic95

DobrodoÅ¡ao.  Pročitaj  pravila  foruma.

cristiane

Citat: Snich poslato Decembar 22, 2010, 23:14:07 POSLE PODNE
Pozdrav Svima...

Moje ime je Anes, Nickname na Serveru Snich_Wolf
Zivim u Bosni i imam 22 god.
Za BALKAN SAMP sam saznao prije 6 mjeseci, ali mi se nije nikako dalo da se regam i naucim dosta toga.
Forum je odlican, ovo je jednostavno pravo mjesto da naucite ono sto zelite, jedna velika Pohvala za Administratore...
Ja dolazim sa Balkan Underground-a, to je jedan veoma napredan i dobar Server sa izuzetno dobrim Adminima, a prvenstveno Ownerima..
-SA:MP igram, pa blizu godinu dana, ali se nikad nisam informirao za Balkan Samp Forum i nisam se opredjeljivao za Skriptanje...
Dali skriptam? Pa DA, skriptam samo za sebe, izmisljam neke svoje ideje i ubacujem, nisam neki Skripter, ali mnogo toga znam da napravim.

Mnogo mi je drago sto sam clan Balkan Samp Foruma, jer stvarno misllim da je ovo jedino mjesto na kojem osoba moze da se informira a i da vala nauci ono sto ga interesuje...

Jos jedan srdacan pozdrav.......Snich_Wolf   ;)
Dobrodosao Anes a iz kojeg si grada? jer i ja sam iz Bosne

Snich

Dobrodosao! Ja i ti se znamo :P
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Wellcome  :D
Zelis zaraditi sa iUreÄ'ajem ili Androidom?
Posalji mi svoj e-mail i prati upustva

www.speedtouch-samp.com

Dobrodošao i ostani nam dugo!

Cobra 11

dobrodošao...
offtopic: CRISTIANE ?!?! zašto moraš u svakoj temi postat 2-3 postova....

cristiane

Citat: Cobra 11 poslato Decembar 23, 2010, 12:15:22 POSLE PODNE
dobrodošao...
offtopic: CRISTIANE ?!?! zašto moraš u svakoj temi postat 2-3 postova....
O cemu ti? Da ne sanjas slucajno? gdje ti ovdje vidis 3 posta majke ti?