[POMOC] Unable to execute compiler..

Započeo TurismoDrifter, Decembar 22, 2010, 17:55:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Treba mi pomoc...nesto sam scriptao... i na kraju odem compile i pojavi mi se u dialogu
" Unable to execute compiler.." i nista ne moze da compile  :-[ Jel zna neko sta je to?

Opet se otvaraju teme bez koristenja trazilice?

Citat: Aleksandar poslato Decembar 22, 2010, 17:58:12 POSLE PODNE
Opet se otvaraju teme bez koristenja trazilice?
Trazio sam nigde niko lepo ni je rekao tacno sta treba svi nesto lupaju pa pitam ovde  ???

Ne bih rekao,bas sam pogledao prije nego sto sam postao onaj odgovor prije..

Citat: Aleksandar poslato Decembar 22, 2010, 18:54:16 POSLE PODNE
Ajde nemoj srati bmk sto si pogledao ako neces nemoras pomoci nemoj mi srati 2h scriptam i na kraju mi ovo izbaci i ti mi tu seres sto ne koristim pretragu a koristio sam i nisam nasao :S
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2010, 18:58:43 POSLE PODNE od -GB-TurismoDrifter

black_dota

ja sam otvorio tu temu :)

moras napraviti novi user i onda na njega prebaciti server folder
napravis shortcut i prebbacis ga na svoj user,shortcut

Citat: -GB-TurismoDrifter poslato Decembar 22, 2010, 18:57:28 POSLE PODNE
Citat: Aleksandar poslato Decembar 22, 2010, 18:54:16 POSLE PODNE
Ajde nemoj srati bmk sto si pogledao ako neces nemoras pomoci nemoj mi srati 2h scriptam i na kraju mi ovo izbaci i ti mi tu seres sto ne koristim pretragu a koristio sam i nisam nasao :S

Nisam znao da ja imam drugaciju opciju "trazi" od tebe :)

@Dota: Ok uvek mi je radilo nzm sta je probacu to hvala.
@Aleksandar: Skupljaj postove negde drugde -.-

Ako ne radi ovo od Dote,instaliraj .NET Framework 4,ako nemas 2 onda prvo 2 instaliraj.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: Djea Djea poslato Decembar 22, 2010, 19:06:21 POSLE PODNE
Ako ne radi ovo od Dote,instaliraj .NET Framework 4,ako nemas 2 onda prvo 2 instaliraj.
Imam 1.1..prvo cu 2 onda pa cu videti

black_dota

vidi aktiviras samo guest account i udjes u C pa users pa guest i onda tamo desktop i tu stavis server i to

onda samo shortcut napravis i stavis ga negde na desktop (od tvog usera ne od guest)
a kasnije samo guesta iskljucis ako oces i opet ce radi

Nece opet :S Install sam i netword framework 4 i stavio u guests i sve probao i opet izbac Unable to execute compiler.  :'( :'( :'( :'(

cristiane

Citat: -GB-TurismoDrifter poslato Decembar 22, 2010, 20:04:14 POSLE PODNE
Nece opet :S Install sam i netword framework 4 i stavio u guests i sve probao i opet izbac Unable to execute compiler.  :'( :'( :'( :'(
Jel ti samo na tom modu ili?

Da ali nista nisam sjebao kad sam video da nece otisao sam na onaj sto mi je bio backup ako nesto sjebem i ni na taj nije htelo  :-[

A jesi probao da skines drugi Pawno i onda ga samo nalepis preko starog? Naravno prvo skloni mod iz tog foldera..Mozda se izbrisalo nesto...

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.