[POMOC]SPAWN

Započeo Darioo, Decembar 16, 2010, 19:57:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,
Zanima me kako i gdje prebaciti kordinate???Imam ureden spawn radi se o GF modu!!!!Ako mi neko moze dat broj redka/kursora i malo pojasnit!¸
Pls

P.S:Unaprijed hvala!!!

Citat: Darioo poslato Decembar 16, 2010, 19:57:46 POSLE PODNE
Pozdrav,
Zanima me kako i gdje prebaciti kordinate???Imam ureden spawn radi se o GF modu!!!!Ako mi neko moze dat broj redka/kursora i malo pojasnit!¸
Pls

pa koristi traziilliiicu,ne razumem zasto vam je tesko  ici "trazi" i pronaci tut ...Po vama cini mi se da znate ali da xocete sve na gotovo tj koordinate koje ce ti neko dati.

Udji u GM i pritisni CTRL+F
Onda ukucaj OnPlayerConnect
Onda ispod toga nadji gdje da se spawna :P valjda je tako

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

cristiane

Citat: Nxidza poslato Decembar 17, 2010, 13:39:59 POSLE PODNE
Po vama cini mi se da znate ali da xocete sve na gotovo tj koordinate koje ce ti neko dati.
Ne trazi gotove kordinate i moras li svugdje se javljati ako neces pomoci
Citat: Miksa poslato Decembar 17, 2010, 13:43:08 POSLE PODNE
Udji u GM i pritisni CTRL+F
Onda ukucaj OnPlayerConnect
Onda ispod toga nadji gdje da se spawna :P valjda je tako
Kakve veze ima OnPlayerConnect sa spawnom
Citat: Darioo poslato Decembar 16, 2010, 19:57:46 POSLE PODNE
Pozdrav,
Pls

ctrl+f pronadji public SetPlayerSpawn(playerid)
ispod nadji SetPlayerPos tu zamjenis kordinate sa svojima

Najdes onaj dio u gamemodu gdje ti pise da biras drzavu npr. Srbija,Hrvatska,BiH (ako ti je preveden GM ukucaj jednu od drzava) i ispod ces vidjeti neke kodinate i tu ih zamjeni sa svojima...Ako neznas da nadjes kordinate najlakse ti je ako imas MTA odes na mjesto gdje zelis da ti bude spawn pritisnes F1 prikazace ti dole x,y,z koordinate koje su odvojene ali ih ti samo spoji...To ti je to  ;)
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

cristiane

Citat: Johnnie Walker poslato Decembar 17, 2010, 14:21:15 POSLE PODNE
Najdes onaj dio u gamemodu gdje ti pise da biras drzavu npr. Srbija,Hrvatska,BiH (ako ti je preveden GM ukucaj jednu od drzava) i ispod ces vidjeti neke kodinate i tu ih zamjeni sa svojima...Ako neznas da nadjes kordinate najlakse ti je ako imas MTA odes na mjesto gdje zelis da ti bude spawn pritisnes F1 prikazace ti dole x,y,z koordinate koje su odvojene ali ih ti samo spoji...To ti je to  ;)
Jesi ti svjestan sta govoris btw ti bi stavljao spawn ispod public ShowStats(playerid,targetid) nemoj se provaljivati majke ti ako nisi primjetio dao sam mu odgovor

Ja sam radio po ovome kako sam ja napisao i radi 100%  >:( a sad za taj tvoj metod neznam ...

Citat: Johnnie Walker poslato Decembar 17, 2010, 15:12:31 POSLE PODNE
Ja sam radio po ovome kako sam ja napisao i radi 100%  >:( a sad za taj tvoj metod neznam ...
Jesi siguran da to radi?Neznam bas...

OMG naravno da radi,probaj ako hoces ! >:(