Evo jedno pitanje :)

Započeo Kedzo_Krvavica, Decembar 13, 2010, 09:32:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa evo zanima me gledam do sada skoro pa ni jedan server nema MILTIARY (vojsku) na serveru pa evo malo me zanima zasto je tako zasto ih ne zelite ubaciti il ise niste sjetili xD?

Citat: Kedzo_Krvavica poslato Decembar 13, 2010, 09:32:19 PRE PODNE
Pa evo zanima me gledam do sada skoro pa ni jedan server nema MILTIARY (vojsku) na serveru pa evo malo me zanima zasto je tako zasto ih ne zelite ubaciti il ise niste sjetili xD?

Vojsku ti ima svaki gf edit! a mislim da i ravens! :-*
Mysterious roleplay

Pa pojedinci na serveru se odluce umjesto Millitary da postave SWAT..

Mikic95

Citat: Classico poslato Decembar 13, 2010, 11:16:32 PRE PODNE
Pa pojedinci na serveru se odluce umjesto Millitary da postave SWAT..

SWAT je i bolji, mislim da nema potrebe da se po serveru Vojska voža sa tenkom  :D

Evo i jedno pitanje od mene :

Kada uzmem server od gamehosting.rs, koliki mi je limit objekata?

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

Mislim da nema limite jer to je streamera a imas streamere na kojima mozes beskonacno stavljati objekte... A ovo za vojsku tacno je da je ima svaki GF edit ali neki odluce da nekoriste vojsku ali po meni je to greska jer je na ge force prije bila Vojska i to je bila odlicna stvar,vrsili su kontrole automobila na granicama,imali trninge itd.. dok je swat nepotrban i beskoristan po mome nekom misljenju a posebno je beskoristan na manjim serverima tj. dovoljni su PD i FBIn :D :D
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

Pa lol nemoraju tenkovima mjesto da vam area bude alc stavite im tamo bazu i lijepo poligone kakve i lijepo vlada tamo obuci specialne jedinice za neke vece misije i tako ono na tu fintu. i recimo jos ubcite kakve teroriste xD i neka s emalo napucavaju po LV ili di da nije uvijek isto smao naganjate nekoga nije zanimljivo xD

A SWAT sto se toga tice po mome to vise spada pod specialnu jedinicu u PD nego zasebnu organizaciju

Citat: Johnnie Walker poslato Decembar 13, 2010, 15:45:56 POSLE PODNE
Mislim da nema limite jer to je streamera a imas streamere na kojima mozes beskonacno stavljati objekte... A ovo za vojsku tacno je da je ima svaki GF edit ali neki odluce da nekoriste vojsku ali po meni je to greska jer je na ge force prije bila Vojska i to je bila odlicna stvar,vrsili su kontrole automobila na granicama,imali trninge itd.. dok je swat nepotrban i beskoristan po mome nekom misljenju a posebno je beskoristan na manjim serverima tj. dovoljni su PD i FBIn :D :D

Ti mislis da je SWAT beskoristan ???
Pa ko ce obavljat racije ako nema swat-a nece valjda vojska ili PD?

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: HarisZornic poslato Decembar 13, 2010, 16:13:47 POSLE PODNE
Citat: Johnnie Walker poslato Decembar 13, 2010, 15:45:56 POSLE PODNE

Ti mislis da je SWAT beskoristan ???
Pa ko ce obavljat racije ako nema swat-a nece valjda vojska ili PD?
Moze i PD da radi racije ali eto ... :-\

ali swat je jaci -.-

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: HarisZornic poslato Decembar 13, 2010, 16:38:02 POSLE PODNE
ali swat je jaci -.-
Haha,po cemu si to zakljucio ? Zavisi kakvi su igraci! Mogu i Taxisti biti najjaci :D
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: tWix poslato Decembar 13, 2010, 16:51:44 POSLE PODNE
Citat: HarisZornic poslato Decembar 13, 2010, 16:38:02 POSLE PODNE
ali swat je jaci -.-
Haha,po cemu si to zakljucio ? Zavisi kakvi su igraci! Mogu i Taxisti biti najjaci :D
Istina  ;D

ne ne ne nisam ja rek oda su beskorisni il islabi ili nesto. nego to mi je vise kao jedna specialna jedinica PD tima nego posebna organizacija kuzite.

ma daj kakav swat
Spetsnaz su najbolji

Ovo je vise preslo svaku mjeru. Najbolji je Djuro i . (tacka) xD

LOCK. Neki moderator

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox