[Pomoc]Problem sa Objektima

Započeo Nxidza, Decembar 03, 2010, 17:35:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako:
Kada zelim da ubacim neki objekt znaci idem ovako
public OnGameModeInit()
{

i onda npr:
CreateObject(8990, 1203.8291015625, -926.47265625, 43.664150238037, 0, 0, 9.99755859375);
ispod....
e,sada me zanima kada to uradim ,kako drugi objekt da ubacim???jer sam ja probao odmah ispod ovoga da ubacim ali nece da mi ucita..Moze mala pomoc samo da mi odgovorite koji "code" je za sledeci objekat?

Ukucaj bolan u CTRL+F CreateObject i izbaci ti listu punoo Create Objecat-a i tu zaljepiš svoje ;)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: ellyx poslato Decembar 03, 2010, 17:39:59 POSLE PODNE
Ukucaj bolan u CTRL+F CreateObject i izbaci ti listu punoo Create Objecat-a i tu zaljepiš svoje ;)

evo sad cu da probam...  ;)

Pa uzmes napravis mapu u MTA konvertas je na delux converteru i paste samo taj code ispod svih tih u OnGameModeInit

Citat: [SampArena]Tinu_Tuna poslato Decembar 03, 2010, 17:50:17 POSLE PODNE
Pa uzmes napravis mapu u MTA konvertas je na delux converteru i paste samo taj code ispod svih tih u OnGameModeInit
ja probam na home serveru i ne pojavljuje mi se objekat kada ga paste ispod svih u OnGameModeInit..

Vjerovatno imas previse objekata.. Koristi neki streamer,ja ti preporucujem streamer plugin

Citat: Aleksandar poslato Decembar 03, 2010, 18:01:53 POSLE PODNE
Vjerovatno imas previse objekata.. Koristi neki streamer,ja ti preporucujem streamer plugin
Moze mala pomoc,da mi das u inbox downloda tog streamera?

Kucaj ovde u trazilicu streamer plugin i naci ces!

Citat: Aleksandar poslato Decembar 03, 2010, 18:56:29 POSLE PODNE
Kucaj ovde u trazilicu streamer plugin i naci ces!

Znaci editovao sam BU mode i kada sam skinuo napravio file "plugins" i sve extraktovao kako je trebalo i u server.cfg stavio plugins streamer ali opet isttooo,neki objekti su mi sada nestali jos :SSS HELP