pitanje!!! Za web dizan

Započeo Nemanja :P, Novembar 22, 2010, 01:40:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta mislite o kursevima za web dizajn, jer ja sada zavrsavam srednju skolu i mislio sam da upisem neki e sada da li se to isplati jer je dosta skupo sta vi mislite?

Pa sve ovisi sta planiras s web dizajnom,zaraditi ili se baviti dizajnom zbog vlastith potreba ?  ::)

Iskreno od toga nema nekih velikih zarada,zaradis 1-2 x godisnje pa racunaj...Ako je stranica extra dizajnirana moze se zaraditi i do 500 â,¬...

Taj kurs mozes zavrsiti samo radi svoje vlastite potrebe. Danas je mnogo firmi, ljudi koji rade to tako da male su sanse da tebe neko bas zove radi toga, a kursevi su jako skupi.
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

imas razne tutoriale na internetu..orvi njih gledaj  >:(

Citat: Tony Zero poslato Novembar 22, 2010, 09:57:11 PRE PODNE
eto budale koja nist necita nego pametuje-.- citaj ispcoetka

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Novembar 22, 2010, 10:35:53 PRE PODNE
Citat: Tony Zero poslato Novembar 22, 2010, 09:57:11 PRE PODNE
eto budale koja nist necita nego pametuje-.- citaj ispcoetka

Potpis   :) Ma mozda je i procitao ali hey postovi su u pitanju  :D

Citat: Classico poslato Novembar 22, 2010, 02:29:06 PRE PODNE
Pa sve ovisi sta planiras s web dizajnom,zaraditi ili se baviti dizajnom zbog vlastith potreba ?  ::)

Iskreno od toga nema nekih velikih zarada,zaradis 1-2 x godisnje pa racunaj...Ako je stranica extra dizajnirana moze se zaraditi i do 500 â,¬...

Nemoj da pričaš kad ne znaš. Moj jaran se bavi time i zarada je veoma dobra... I čitao sam na raznim stranicama koje nude takve usluge da je to od 1,500 - 15,000 km, zavisno od toga šta se traži.

Citat: edinzulic poslato Novembar 22, 2010, 08:31:16 PRE PODNE
Danas je mnogo ljudi koji rade to tako da male su sanse da tebe neko bas zove radi toga

U BiH uopÅ¡te to nije tako. ETF ( Elektro Tehnički Fakultet ) je jedan od najtežih ovdje, tako da se veoma mal broj ljudi upiÅ¡e, a 5-10 ih samo zavrÅ¡i godiÅ¡nje ( u prosjeku ).  Firmi koje trebaju web design je sve viÅ¡e, tako da nisu male Å¡anse da tebe neko zovne, ako si jako dobar u svom poslu.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 22, 2010, 11:09:07 PRE PODNE
Citat: Classico poslato Novembar 22, 2010, 02:29:06 PRE PODNE

Nemoj da pričaš kad ne znaš. Moj jaran se bavi time i zarada je veoma dobra... I čitao sam na raznim stranicama koje nude takve usluge da je to od 1,500 - 15,000 km, zavisno od toga šta se traži.

Dobro ako ti tako kazes,pa sad hajmo reci da i ja imam frenda koji se bavi web dizajnom,programiranjem ima vlastitu web host firmu...Pa sad najveca dobit do sad mu je bila 1.500 KM,i bez obzira na sve ne dobija tolike ponude oko dizajniranja njihove stranice...I kad mu se netko obrati povodom toga,sve je ok dok mu ne kaze cijenu i na kraju se nikad ne javi...
Sretno pa zaraduje na hostu + ako se koji slucajem netko javi

Svi misle da je to jeftino e pa nije  :)

Opet kazem netko uspije na net trzistu,a netko i ne :)

Hvala svima planirao sam ako uspem ne radim sam za sebe vec za nekog ko vec ima razradjen posao i radim za platu, a  preko vremeno mogu da radim za nekog i samo za svoj dzep :D

Ja se nadam da nije preterano tesko, naso sam jednu akademiju za web dizajn i traje 1 god ali kosta 2000e ali se dobija setifikat da si zavrsio koji je priznat u srbiji i evropi. Sta mislite o ovome?

Citat: Nemanja :P poslato Novembar 23, 2010, 01:07:47 PRE PODNE
Hvala svima planirao sam ako uspem ne radim sam za sebe vec za nekog ko vec ima razradjen posao i radim za platu, a  preko vremeno mogu da radim za nekog i samo za svoj dzep :D

Ja se nadam da nije preterano tesko, naso sam jednu akademiju za web dizajn i traje 1 god ali kosta 2000e ali se dobija setifikat da si zavrsio koji je priznat u srbiji i evropi. Sta mislite o ovome?

Onda nebi bilo lose da upises ali opet pored toga bih ti preporucio da zavrsis koji fakultet trebat ce ti...

koji ste botovi..to se moze na internetu nauciti sve besplatno.. -.-'

Citat: Tony Zero poslato Novembar 23, 2010, 11:43:59 PRE PODNE

Halo botu,citaj sto lik pise,ti si stvarno paglu...

I love you <3

po meni se to ne isplati... nego kakve su ti ocjene... bolje ti je recimo ic za tehnicara cestovnog prometa ak mos za to upast ili neki smjer npr elektro ili tako nesta

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Citat: Classico poslato Novembar 23, 2010, 11:56:10 PRE PODNE

Halo botu,citaj sto lik pise,ti si stvarno paglu...
BOTINO,lik pita jel treba da ide za kurs za web dizajn i da bezveze daje pare..sve moze nauciti preko interneta...OMFG