[Pomoc HITNO] Kako da napravim pitanja

Započeo MarkoZix, Novembar 20, 2010, 10:56:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi pomozite,da li znate kako da napravim roleplay pitanja koja bi dolazila nakon popunjavanja registracije...i ako netacno odgovoris da te kick..mozete li mi pomoci...pls
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2010, 11:12:21 PRE PODNE od MarkoZix

to se pravi preko dialoga,imas razne tutorile..i nemoj postavljati ovakve glupe teme kada ih je vec biloo 1000 i odes u tutoriale i nacices kako -.-'

Citat: MarkoZix poslato Novembar 20, 2010, 10:56:57 PRE PODNE
Ljudi pomozite,da li znate kako da napravim roleplay pitanja koja bi dolazila nakon popunjavanja registracije...i ako netacno odgovoris da te kick..mozete li mi pomoci...pls
jesi i ikad cuo za "Trazilicu" ??

Ne pravite se pametni  -.-' 

Citat: Tony Zero poslato Novembar 20, 2010, 11:32:08 PRE PODNE
to se pravi preko dialoga

To se ne pravi preko dialoga.  Dialog je samo da to ljepse izgleda. Niko ti ne brani da ti to uradiÅ¡ bez dialoga, čak je i lakÅ¡e.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

pa kda sam to rekao nisam mislio bukvalno bas se mora preko dialoga..moze bilo kako napraviti,ma moze i sa textdrawawim praviti ali on to ne zna..i lakse je sa dialogom i ljepse

a imate li mozda to u dialogu registraciju ili pitanja da mi posaljete???da ja samo EDIT jer neznam to da uradim al to mi bas treba :)